Starwood Preferred Guest® en Uber gaan uniek samenwerkingsverband aan en verhogen rewards

Dankzij nieuw wereldwijd partnerschap kunnen SPG-leden en Uber-rijders wanneer en waar dan ook Starpoints verdienen

Neem een #SuiteRide met Uber en SPG op 28 februari en verdien een gratis overnachting

Starwood Hotels & Resorts Worldwide - SPG Uber Partnership (Photo: Business Wire)

STAMFORD, Conn.--()--Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. (NYSE:HOT) en Uber laten reizigers snel waardevolle rewards verdienen door middel van het opwindende nieuwe en strategische samenwerkingsverband dat vandaag werd aangekondigd. Vanaf nu kunnen Starwood Preferred Guest® (SPG®)-leden die met Uber rijden begeerde Starpoints verdienen tijdens elke Uber-rit, waar dan ook ter wereld.

“Dit nieuwe partnerschap met Uber biedt onze SPG-leden de mogelijkheid om sneller rewards te verdienen en is een aanvullende manier van Starwood voor het combineren van high tech en high touch ten behoeve van een totaal nieuwe reisbeleving,” aldus Adam Aron, CEO, Starwood Hotels & Resorts. “Wij bij Starwood zijn uitermate enthousiast om partner te zijn van een geavanceerde en innovatieve pionier als Uber. Het is werkelijk indrukwekkend hoe Uber een revolutie teweeg heeft gebracht om het vervoer te verbeteren."

Rijd met Uber naar meer Starpoints
Door middel van dit nieuwe partnerschap bieden Starwood en Uber gasten een betere reiservaring dankzij een nieuwe generatie van reisrewards. Het is nu net zo makkelijk om de begeerde Starpoints te verdienen als dat je een Uber-rit neemt. SPG-leden die Uber gebruiken hoeven alleen maar hun bestaande SPG- en Uber-account te linken op spg.com/uber en een keer per jaar te verblijven in een van de Starwood-hotels wereldwijd om hiervoor in aanmerking te komen. Daarna kunnen ze gewoon heerlijk ontspannen en van de rit genieten — tijdens hun verblijf of dagelijks — terwijl ze hun punten zien oplopen.

Alle SPG-leden verdienen een Starpoint voor elke dollar die ze uitgeven aan Uber-ritten, met een bonus die wordt toegekend gedurende een hotelverblijf.

    Dagelijks verdiende punten   Punten verdiend tijdens verblijf
Preferred   1 per uitgegeven $   2 per uitgegeven $
Gold, Platinum   1 per uitgegeven $   3 per uitgegeven $
Platinum 75+   1 per uitgegeven $   4 per uitgegeven $

Het wereldwijde samenwerkingsverband is beschikbaar in elke markt waar Uber actief is, waaronder de Verenigde Staten, China, Brazilië en in heel Europa. Voor meer informatie en de volledige gegevens over de samenwerking kunt u terecht op spg.com/uberterms.

"Wij waren op zoek naar manieren waarop we de Uber-ervaring nog verder konden verbeteren voor onze miljoenen gebruikers wereldwijd, en een partnerschap met Starwood paste precies in het plaatje. Starwood beschikt over een hotel in bijna alle 291 steden waar Uber actief is,” verklaarde Travis Kalanick, CEO van Uber. “Dankzij deze unieke samenwerking kunnen SPG-leden extra rewards krijgen als zij wanneer en waar dan ook met Uber rijden."

Start uw #SuiteRide dit weekend
De samenwerking van Uber en Starwood wordt gelanceerd met een verrassingsaanbieding voor SPG-leden en Uber-rijders die zich kunnen verheugen op een 'SPG #SuiteRide' in vijf landen wereldwijd. Op zaterdag 28 februari kunnen Uber-gebruikers door het linken van hun Starwood- en Uber-account de 'SPG'-voertuigoptie selecteren in de Uber-app voor een complete ervaring op wielen naar een merkhotel en 15.000 Starpoints – goed voor een gratis overnachting in een Starwood-hotel in de categorie 1-5.

#SuiteRide-leden kunnen in hun Uber met het SPG-merk de unieke kenmerken en voorzieningen van negen verschillende Starwood-merken ervaren — St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, Westin®, Le Méridien®,Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft® en Element®, waaronder:

  • Westin Hotels – een uitnodiging om uzelf te trakteren in de karakteristieke spavoorzieningen, met inbegrip van een Headspace meditatiesessie, een Westin Heavenly badjas en een Westin White Tea reisset.
  • W Hotels – de rijders worden ondergedompeld in een speciale belevenis in een mengeling van iconisch design en eigentijdse luxe, met comfortabele LED-verlichting, muziek geïnspireerd op W, en een Bliss Spa reispakket.
  • St. Regis – een chique rit in een combinatie van klassieke verfijning met modern gevoel, waarbij de rijders kunnen genieten van verse bloemen; jazzmuziek; Beyond, het St. Regis Magazine; en het St Regis Bloody Mary-boek.
  • Aloft – een moderne, frisse en leuke ervaring waarbij de technologisch bewuste reiziger een mini-oplaadkit en gratis WiFi wordt aangeboden.

Deze unieke SPG Ubers gaan in een beperkt aantal de weg op in de volgende internationale steden: Dubai, Londen, Mexico City, New York en San Francisco, van 14:00 – 19:00 uur plaatselijke tijd.

Reizigers die nog niet als SPG-lid zijn geregistreerd kunnen zich aanmelden op SPG.com. Voor registratie bij Uber, ga naar get.uber.com. Accounts kunt u linken op SPG.com/uber; uw achternaam en het e-mailadres van beide accounts moeten met elkaar overeenkomen. De volledige voorwaarden van deze aanbieding kunt u lezen op blog.uber.com/spg.

Over Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.
Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. is een van de meest vooraanstaande bedrijven wereldwijd in de hotel- en vrijetijdssector met meer dan 1200 hotels en resorts in 100 landen en 181.400 werknemers die werkzaam zijn in de hotels en resorts die het bedrijf in eigendom of beheer heeft. Starwood is een volledig geïntegreerde eigenaar, ondernemer en franchisor van hotels, resorts en residenties onder de volgende internationaal bekende merknamen:St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft® enElement®. Het bedrijf hanteert een van de meest vooraanstaande loyaliteitprogramma’s, Starwood Preferred Guest (SPG), waarbinnen leden punten kunnen sparen en verzilveren voor hotelkamers, upgrades en vluchten, zonder uitsluitingsdatums. Starwood is tevens eigenaar van Starwood Vacation Ownership, Inc., een vooraanstaande leverancier van vakantiebelevingen van wereldklasse door middel van resorts in villastijl en toegang met privileges tot alle Starwood-merken. Voor meer informatie kunt u terecht op www.starwoodhotels.com.

Over Starwood Preferred Guest
Starwood Preferred Guest (SPG®) is een innovatief, bekroond frequente flyer-programma dat elk van Starwood's 9 karakteristieke hotelketens verenigt en meer luxe hotels in meer bestemmingen rond de wereld omvat. Het baanbrekende beleid van het SPG-programma om geen uitsluitingsdatums te hanteren heeft een revolutie teweeggebracht onder de loyaliteitsprogramma’s in het hotelwezen op het moment dat het werd gelanceerd in 1999, en in de loop van de jaren heeft SPG zijn traditie van innovatie voortgezet met verbeteringen zoals Cash + Points, SPG MomentsSM en meest recentelijk Your24TM en SPG LifetimeTM. Naast gratis Free Night Awards in meer dan 1200 hotels en resorts en Award Flights bij meer dan 350 grote luchtvaartmaatschappijen zonder uitsluitingsdatums, kunnen de door leden via SPG gespaarde Starpoints® worden ingewisseld voor toegang tot ongekende ervaringen in muziek, sport en kunst door middel van SPG Moments. SPG biedt zakenreizigers en toeristen de mogelijkheid rijke beloningen te verdienen, waaronder Starpoints en een elitestatus door middel van SPG Pro. Het SPG-programma zet zich ook voortdurend in voor digitale innovatie om te voldoen aan de wensen van de hedendaagse wereldwijde reiziger die overal verbonden is - van de SPG-app voor iPhone die gebruik maakt van state-awaretechnologie om een meer gepersonaliseerd hotelverblijf te creëren, tot Starwood's Beste Prijs Garantie op SPG.com en de integratie van het SPG-programma binnen verschillende sociale mediaplatforms. Aanbiedingen zoals deze hebben SPG geholpen een gepassioneerd ledenbestand op te bouwen onder 's werelds meest regelmatige reizigers. Meer informatie is te vinden op spg.comspg.com/pro en spg.com/moments en kom met ons in verbinding via facebook.com/spg,twitter.com/spgfoursquare.com/spgpinterest.com/spglife en youtube.com/spg.

Over Uber
Uber gaat met de vooruitgang van de wereld mee. Door via haar platform naadloos rijders met chauffeurs te verbinden maakt Uber steden bereikbaarder. Met Uber beschikken rijders over een groter aantal opties en kunnen chauffeurs beter zaken doen. Uber werd opgericht in 2009 en heeft sindsdien activiteiten gelanceerd in meer dan 280 steden in 53 landen wereldwijd. Uber's snelle internationale uitbreiding brengt mensen en steden nader tot elkaar.uber.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Starwood Hotels & Resorts
Julien Guitard, +32-2-204-5160
Associate Director Communications – Europa, Afrika en het Midden-Oosten
Julien.Guitard@starwoodhotels.com

Contacts

Mediacontacten:
Starwood Hotels & Resorts
Julien Guitard, +32-2-204-5160
Associate Director Communications – Europa, Afrika en het Midden-Oosten
Julien.Guitard@starwoodhotels.com