Wallmob gaat samenwerken met Powa Technologies, brengt geavanceerde tablet-gebaseerde POS naar Europese detailhandelaren.

In Scandinavië gevestigde leider van verkooppuntsoftware integreert met het unieke PowaPOS-platform om de volgende generatie POS te leveren

EuroCIS 2015

LONDEN--()--Powa Technologies kondigde vandaag de integratie aan van Wallmob, een in Scandinavië gevestigde leidende POS-software voor detailhandelaren, met haar PowaPOS betalingsplatform. De samenwerking tussen deze twee bedrijven zal de beschikbaarheid van geavanceerde, tablet-gebaseerde POS-oplossingen voor de detailhandel in de thuismarkt Scandinavië en internationaal versnellen.

"Scandinaviërs waarderen van oudsher zuivere, verfijnde, speciaal gebouwde ontwerpen. Met het volledig geïntegreerde, ruimtebesparende voetafdruk heeft PowaPOS een platform geleverd dat luistert naar die gevoelens en een afspiegeling is van de inherente elegantie en het gebruiksgemak van de Wallmob POS-software," aldus Ken Villum Klausen, CEO en medeoprichter van Wallmob. "Onze samenwerking met PowaPOS positioneert ons op perfecte wijze om tegemoet te komen aan de groeiende vraag die Wallmob ziet voor alles-in-één POS-oplossingen voor tablet in de detailhandel ."

PowaPOS is het eerste verkooppuntplatform dat speciaal gebouwd is voor tablet-gebaseerde betalingen. Het volledig geïntegreerde ontwerp bevrijdt handelaars van de behoefte aan niet-passende randapparatuur en biedt de meest gemakkelijke installatie op de markt. Met een ingebouwde thermische printer, 2D QR/barcodescanner, oriëntatiesensor en de optionele PowaPOS geldlade, allemaal aangesloten met één enkele kabel en met een compacte voetafdruk. Met haar geavanceerde SDK, is PowaPOS het enige tablet-gebaseerde platform dat gemakkelijk integreert met alle POS-softwareapplicaties voor alle besturingssystemen. Het PowaPOS Developer Program ondersteunt ook betalingsapparaten van derden, waaronder NFC/Apple betalingsapparaten en PowaTag, de innovatieve mobiele app voor handelsondersteuning.

"Met deze integratie breidt PowaPOS haar wereldwijde aanwezigheid verder uit met één van de toonaangevende softwareproviders voor POS," aldus Frank Landen, SVP en GM, EMEA, PowaPOS. "Met Wallmobs volledig aanpasbare aanbod van een white-label oplossing hebben handelaren nu een krachtige oplossing om hun zaken te beheren, compleet met een ongeëvenaarde "out of the box" ervaring."

Wallmob POS-software bundelt de bestaande IT-systemen van de detailhandel, zoals ERP en e-commerce, met een moderne, cloud-gebaseerde POS-oplossing om tegemoet te komen aan de onafhankelijke aard van de hedendaagse consument. De iPad POS-oplossing beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface om voorraadbeheer, CRM en meer te leveren. De Wallmob-oplossing is opgezet om aan de specifieke zakelijke behoeften van de detailhandel tegemoet te komen, samen met uitgebreide monitoring en analytics via de Wallmob Web Backoffice.

Om de PowaPOS- en Wallmob-oplossing in werking te zien op de EuroCIS 2015, bezoekt u Hall 9, Stand F57-2.

Over Powa Technologies(www.powa.com)

Powa Technologies is een internationale commercespecialist die technologieën creëert die een naadloze consumentenervaring mogelijk maken voor alle aankoopkanalen: online, offline en overal. Met haar volgende generatie oplossingen PowaTag, PowaPOS en PowaWeb verwijdert Powa de laatste belemmeringen voor onmiddellijke wereldwijde transacties via een revolutionaire, directe mobiele betalingstechnologie, het eerste volledig geïntegreerde tablet POS-platform en geavanceerde cloud-gebaseerde e-commerce-oplossingen. Aanzienlijk investeringskapitaal heeft de groei van het bedrijf versneld en de beste vakexperts in de industrie aangetrokken om innovatieve commercetechnologie te ontwerpen, te bouwen en te implementeren in het hart van toekomstige verkoopstrategieën via verschillende kanalen van zowel handelaren als merken. Powa Technologies is gevestigd in London, VK, met kantoren in New York, Atlanta, San Diego, Miami, Toronto, Parijs, Madrid, Stockholm, Berlijn, Amsterdam, Milaan, Hong Kong, Singapore, Taiwan en Shanghai.

Over Wallmob (www.wallmob.com)

Wallmob is een Scandinavisch softwarebedrijf dat cloud-gebaseerde, draadloze verkooppuntoplossingen (Point of Sale, POS) ontwikkelt voor winkels en bedrijven wereldwijd en hiervoor ook consultatie en implementatie biedt, met als doel het verbeteren van de consumentenervaring en de resultaten van detailhandelaren. Ons assortiment beslaat een verscheidenheid aan platformen - van iPad tot apparaten voor B2B POS, self-service POS en mPOS (mobiel verkooppunt) - Wallmob biedt een veelzijdige POS-oplossing voor elk type detailhandel of bedrijf. Bovendien maakt onze klantgerichte app het mogelijk dat detailhandelaren optimale invloed op de keuze van de consument hebben door de POS in de palm van de hand van de klant te plaatsen. Onze oplossingen integreren naadloos met de IT-systemen van de klant, zoals SAP, Navision, Demandware, Microsoft, hybris, Magento en e-conomic. Onze volledige POS-lijn kan als een white-label-oplossing worden geïmplementeerd. Dit betekent dat we het algehele uiterlijk aan de unieke visuele herkenning van uw merk aanpassen. Wij zijn er trots op dat we de detailhandel van merken zoals Douglas, L'Oréal, Sportmaster, Jack & Jones en Miinto stimuleren. Wallmob werd opgericht in 2012, is gevestigd in Denemarken en heeft 45 werknemers. In 2014 is de Noorse IT-groep Visma tot de groep van eigenaars toegetreden als een grootaandeelhouder.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Powa Technologies
Candace McCaffery, 678-640-7822
SVP, Marketing
candacemccaffery@powa.com
of
Wallmob
Kenneth Nygaard Knudsen, +45 3033 6496
Press and Communications Director
kek@wallmob.com

Contacts

Powa Technologies
Candace McCaffery, 678-640-7822
SVP, Marketing
candacemccaffery@powa.com
of
Wallmob
Kenneth Nygaard Knudsen, +45 3033 6496
Press and Communications Director
kek@wallmob.com