Globo verbetert ondernemingsmobiliteitsplatform voor sectoruitbreiding

Biedt meer functionaliteit om tegemoet te komen aan vereisten in gereguleerde sectoren; biedt een verhoogde beveiliging en controle voor ondernemingsintegratie

Mobile World Congress 2015

PALO ALTO, Californië (V.S.)--()--Globo Plc (LSE-AIM: GBO), de wereldwijde provider van ondernemingsmobiliteitsmanagement en applicatieontwikkelingsplatformen en -diensten, kondigde vandaag een uitgebreide reeks verbeteringen aan van zijn producten voor ondernemingsmobiliteitsmanagement (EMM), GO!Enterprise. Deze uitgebreide reeks verbeteringen geeft het bedrijf de mogelijkheid om nieuwe marktsectoren strategisch te benaderen.

Na deze aankondiging zal Globo deze nieuwe functies demonstreren op het Mobile World Congress, dat van 2 tot en met 5 maart plaatsvindt in Barcelona. Wat EMM betreft, is de nieuwe reeks functionaliteiten ontworpen om te voldoen aan de behoeften aan beveiliging en naleving van gebruikers zoals callcenter- of ziekenhuispersoneel en in industriële sectoren zoals transport en verzending waarbij werknemers in ploegendienst vaak apparaten delen. Klanten kunnen werkomgevingen beveiligen en beheren voor zowel één apparaat voor één gebruiker als één apparaat voor vele gebruikers. Het bedrijf zal ook nieuwe functies aantonen die een betere integratie met het ondernemingsnetwerk toestaan zoals certificatenbeheer en Cisco ISE-netwerktoegangscontrole.

Voor zijn aanbod van mobiele applicatieontwikkeling, GO!AppZone Studio, zal Globo een nieuwe functionaliteit uitbrengen die het platform voor zowel applicatieontwikkelaars als IT-teams van ondernemingen uitbreidt en aanpast.

Paul De Pond, VP van Technologie & Innovatie, legt uit: “De verbeteringen die we aanbrengen zijn bedoeld voor de grootste uitdagingen van zowel mobiele app-ontwikkelaars als ondernemingen - de behoefte om beveiliging te vergroten, naleving te behouden en te integreren met bedrijfsnetwerken en beveiligde mobiele apps. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe reeks functies ons zal helpen ons bedrijf uit te breiden om te voldoen aan de strenge en ontwikkelende eisen van sterk gereguleerde sectoren zoals gezondheidszorg, financiële, juridische en overheidsdiensten.”

De producten van GO!Enterprise bieden beveiligd gegevens- en app-management samen met uitgebreid apparaatmanagement met gedetailleerd toezicht door IT. De werkruimte van GO!Enterprise is een beveiligde container voor het beveiligen van specifieke mobiele bedrijfsgegevens en -applicaties op smartphones en tablets - apparaten in persoonlijk bezit of uitgegeven door het bedrijf. De container beheert het gebruik van op maat gemaakte of kant-en-klare bedrijfsapps en verbindingen met het netwerk, waarbij tegelijkertijd toegang tot, controle op en codering van gegevens wordt verstrekt om te voldoen aan de hoogste industrienormen.

Alle nieuwe functies van GO!Enterprise zijn in maart beschikbaar voor klanten van Globo.

Globo is aanwezig op het Mobile World Congress in Hal 8.1 - App Planet Stand 8.1 D49.

Over Globo

Globo Plc is een wereldwijde provider van complete ondernemingsmobiliteitsoplossingen en SaaS. Onze GO!Enterprise (EMM) en GO!AppZone (MADP) aanbiedingen helpen bedrijven met het uitbreiden van hun betrokkenheid bij werknemers en klanten via het mobiele kanaal via een beveiligde en uit te breiden omgeving die op alle handige apparaten loopt. De Groep is internationaal werkzaam via dochterondernemingen en kantoren in de VS, het VK, Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. Globo werd erkend in het Gartner Enterprise Mobility Management Magic Quadrant van 2014 en Ovum's Decision Matrix for EMM Solutions voor 2014-15. Voor meer informatie, ga naar www.globoplc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Global Results Communications
Lora Friedrichsen/Valerie Christopherson
+1 949 608 0276
connect@globoplc.com
of
Asset Ogilvy Public Relations
Alcibiades Siaravas
+30 2106660406
alcibiades.siaravas@asetogilvy.gr

Contacts

Global Results Communications
Lora Friedrichsen/Valerie Christopherson
+1 949 608 0276
connect@globoplc.com
of
Asset Ogilvy Public Relations
Alcibiades Siaravas
+30 2106660406
alcibiades.siaravas@asetogilvy.gr