ENOVACOM – Een nieuwe grootheid op het gebied van IT in de gezondheidszorg in België

Ontwikkelaar van software op het gebied van oplossingen voor interoperabiliteit en beveiliging maakt internationale groei door en richt zich vanaf nu ook op zorginstellingen in België en Luxemburg.

MARSEILLE, Frankrijk--()--ENOVACOM, Europees leider op het gebied van oplossingen voor interoperabiliteit en beveiliging van gezondheidsinformatiesystemen, gaat in 2015 een nieuwe uitdaging aan: hetzelfde niveau van expertise, oplossingen en implementaties bieden aan zorginstellingen in België en Luxemburg als welke het bedrijf al 12 jaar lang levert aan de 1500 ziekenhuizen in Frankrijk.

Een groeiende markt en steeds verder gaande beperkingen

De hoeveelheid gegevens in de gezondheidszorg is de afgelopen tijd explosief gegroeid: een toename van 48% per jaar. Naar schatting wordt door een middelgroot ziekenhuis circa 665 teraoctet aan gegevens gegenereerd.

Hoe kun je er zeker van zijn dat deze gegevens op een veilige wijze worden gedeeld en uitgewisseld? Is de integriteit van de gegevens gewaarborgd? Komen de gegevens alleen in handen van personeel met de juiste bevoegdheden?

Krachtige oplossingen voor alle behoeften

Door middel van haar softwaresuite voor gezondheidsinformatiesystemen kan ENOVACOM de juiste oplossing bieden voor uiteenlopende behoeften:

  • ENOVACOM Data Integration voor gegevensuitwisseling (EAI)
  • ENOVACOM Patient Connect voor de vastlegging van vitale tekenen
  • ENOVACOM Identity Manager voor gebruikersbeheer binnen het gezondheidsinformatiesysteem
  • ENOVACOM Secure Login / Web Login voor beveiliging van de toegang tot het gezondheidsinformatiesysteem met een sterke verificatie en SSO (interne en externe toegang)
  • ENOVACOM Smart Audit voor het bijhouden van gebruikerslogboeken

"Sinds 2002 hebben we onze inspanningen vooral gezicht op de kwaliteit van onze oplossingen, ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften in het veld. Aangespoord door het succes van deze benadering, willen we nu dezelfde mate van accuratesse en expertise leveren aan Belgische en Luxemburgse zorginstellingen," aldus Simon Chassain, Sales Manager voor BeLux. "We verkopen niet alleen producten. We bieden oplossingen en met name een klantenservice die in 2002 werd beoordeeld met een tevredenheidsscore van 93% *."

Voor meer informatie over ENOVACOM kunt u terecht op onze website: www.enovacom.com.

Over ENOVACOM

ENOVACOM is een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in IT voor de gezondheidszorg, opgericht in 2002. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich bezig gehouden met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van een zeer geavanceerde softwaresuite, gebouwd voor en door professionals uit de gezondheidszorg. Met meer 1500 klanten wereldwijd, waaronder openbare en particuliere ziekenhuizen in alle soorten en maten, heeft ENOVACOM een reputatie opgebouwd op basis van oplossingen die zijn toegesneden op de behoefte aan systeemintegratie en de verwachtingen van managementteams en cliënten. ENOVACOM is een in Frankrijk gevestigd bedrijf dat activiteiten ontplooit in het buitenland, met specifieke focus op het Verenigd Koninkrijk, België/Luxemburg en Canada.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ENOVACOM
Nathalie Perchard, 0033 4 86 67 0058
nperchard@enovacom.com

Contacts

ENOVACOM
Nathalie Perchard, 0033 4 86 67 0058
nperchard@enovacom.com