PHT Corporation Patient Connect biedt patiëntgericht apps voor medisch onderzoek

BOSTON & GENEVA--()--PHT Corporation breidt zijn aanbod van patiëntgerichte apps voor verbeterd klinisch onderzoek uit. PHT kondigt de beschikbaarheid van de Patient Connect Engagement-apps aan. Deze reeks vormt een geïntegreerde set van patiënttools die deel uitmaken van het PHT Electronic Clinical Outcome Assesment (eCOA)-systeem van PHT. Farmaceutische bedrijven en aanbieders van uitbesteed onderzoek hebben bij meer dan 750 onderzoeken, die resulteerden in 21 goedkeuringen, gebruikgemaakt van het eCOA-systeem.

Driekwart van de vierhonderd farmaceuten en onderzoeksbedrijven die meededen aan een enquête van Eyepharma.com, noemde de patiënt de organisatorische prioriteit van 2015. De kosten voor de werving en inschrijvingen van patiënten voor een onderzoek blijven stijgen. Patient Connect helpt bij het voldoen aan de protocollen bij patiëntdeelname aan onderzoeken en voorkomt vroegtijdige afhakers door de ervaring van deelnemende patiënten te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For PHT Corporation
Brenda Nashawaty, 617-688-3253
brenda@nashawaty.com

Contacts

For PHT Corporation
Brenda Nashawaty, 617-688-3253
brenda@nashawaty.com