ISH 2015: ISH Energy stelt volledig spectrum van innovatieve controlesystemen voor huizen tentoon

ISH 2015

FRANKFURT, Germany--()--De markt voor verwarming en warmteregeling speelt een sleutelrol in de ommekeer van de energiesector. Meer dan de helft van alle in Duitsland verbruikte energie wordt gebruikt voor het genereren van warmte in familiewoningen en in industriële complexen. Tegelijkertijd wordt de Duitse markt gekenmerkt door traagheid in modernisering. Van de circa 20,5 miljoen centraleverwarmingseenheden is zo'n zeventig procent ouder dan twintig jaar en niet meer zo efficiënt als zou moeten. Een modernisering van de gedateerde verwarmingssystemen zou het energieverbruik door eindgebruikers met dertien procent verminderen. Het is zelfs mogelijk vijftien procent te besparen op energieverbruik in Duitsland als de industriële verwarmingssystemen worden vernieuwd.

De nieuwste ontwikkelingen op gebied van energiezuinige verwarmingstechnologieën en milieuvriendelijke airconditioning, koeling en ventilatie zijn van 10 tot 14 maart te bezichtigen op de ISH, een wereldwijd toonaangevende handelsbeurs in Frankfurt am Main. Onder het motto 'Comfort meets Technology' presenteren 2400 exposanten hun nieuwste innovaties in toekomstgerichte bouwoplossingen. De energiesectie is aan de westkant van het beursterrein gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ISH
Anja Bräutigam
Telephone: +49 69 75 75 – 54 61
Anja.Braeutigam@messefrankfurt.com
www.ish.messefrankfurt.com

Release Summary

ISH 2015: Energy efficiency in the heating market – ISH Energy presents entire spectrum of innovative building controls technology

Contacts

ISH
Anja Bräutigam
Telephone: +49 69 75 75 – 54 61
Anja.Braeutigam@messefrankfurt.com
www.ish.messefrankfurt.com