NetComm Wireless introduceert OMA Lightweight M2M Enabler

Mobile World Congress 2015

SYDNEY--()--NetComm Wireless Limited is verheugd zijn OMA Lightweight M2M (LWM2M) Enabler te introduceren. Dit nieuwe product komt dankzij de standaardisering van het proces voor eenvoudig en goedkoop beheer van machine-to-machine (M2M)-apparatuur tegemoet aan de wensen van een aanzienlijk gegroeide M2M-markt. NetComm Wireless’ LWM2M-klantimplementatie is nu gereed voor proeven, nadat enkele interoperabiliteitstesten in Düsseldorf met een aantal LWM2M-servers van verschillende verkooppunten met succes zijn afgerond.

De OMA Lightweight M2M Enabler bevordert grootschalige groei van de M2M-markt, omdat het zorgt voor lagere ontwikkelingskosten en operationele kosten, meer flexibiliteit, minder fragmentatie en een snellere commercialisering. Dit is te danken aan een nieuw protocol voor het beheer van apparatuur op afstand een grotere mate van interoperabiliteit tussen M2M-apparaten en M2M-servers en –platforms. De nieuwe standaard is geschikt voor de gehele markt voor M2M en het Internet der Dingen, omdat het voorziet in ondersteuning van apparaatbeheer en eenvoudige toepassing van M2M met één enkel systeem.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NetComm Wireless
Yumi Bondy, +61 449 903 087
yumi.bondy@netcommwireless.com

Contacts

NetComm Wireless
Yumi Bondy, +61 449 903 087
yumi.bondy@netcommwireless.com