Delticom verkoopt wielsets met Tyre Pressure Monitoring System (TPMS)

Steel complete wheel sets with TPMS can be ordered comfortably at the Delticom online shops. Photo: ALCAR/Delticom AG, Hanover (Photo: Business Wire)

HANOVER, Germany--()--Delticom, de grootste online autobandenverkoper en specialist in wielen, gaat vol gas de toekomst in met TPMS. Vanaf nu zijn complete stalen wielsets met sensoren in het wiel, oftewel TPMS, in veertien Europese landen verkrijgbaar bij Delticoms online winkels.

U krijgt waar voor uw geld als u, even gemakkelijk als banden, kwalitatief hoogstaande wielsets bestelt bij Delticoms online winkels. Als klanten een stalen wielset met TPMS willen, moeten ze letten op het icoontje dat aangeeft of een wielset optioneel of standaard is uitgerust met de actieve sensoren. Daarbij hebben klanten het voordeel dat Delticom TPMS al monteert in het wiel en, indien nodig, vooraf programmeert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Delticom AG
Susanne Kindor-d’Unienville
www.delti.com
T: +49 511 93634852
E-Mail: susanne.kindor@delti.com

Contacts

Delticom AG
Susanne Kindor-d’Unienville
www.delti.com
T: +49 511 93634852
E-Mail: susanne.kindor@delti.com