Wetenschappers PHT Corporation presenteren onderzoek naar technologische voorkeuren COPD- en diabetespatiënten

BOSTON & GENEVA--()--Verdiep je samen met wetenschappers van PHT Corporation in de toepassing van systemen voor de beoordeling van klinisch-elektronische resultaten (electronic clinical outcome assessment, eCOA) voor beter patiëntgericht onderzoek. Het wetenschappelijke team van PHT deelt nieuwe inzichten en beste handelswijzes bij de implementatie van eCOA-systemen voor 750 medische onderzoeken, die resulteerden in meer dan twintig officiële goedkeuringen. Daarmee stimuleert PHT het gebruik van elektronisch-klinische technologieën die de ontwikkeling van nieuwe medicijnen voor een hogere kwaliteit van leven versnellen.

De PHT Science-presentaties van dit voorjaar zijn een vervolg op de onderzoeksresultaten van een sub-studie binnen een SF-36v2 Equivalency Mode-studie. Dit is een onderzoek naar algemene praktijken, patronen en voorkeuren van diabetes- en COPD-patiënten bij hun omgang met technologie voor de beheersing en behandeling van hun ziekte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for PHT
Brenda Nashawaty, 617-688-3253
brenda@nashawaty.com

Contacts

for PHT
Brenda Nashawaty, 617-688-3253
brenda@nashawaty.com