Onxeo styrker sin ledelsesgruppe

PARIS & KØBENHAVN, Danmark--()--Regulatory News :

Onxeo SA (Paris:ONXEO) (NASDAQ OMX:ONXEO) (Euronext Paris, Nasdaq OMX Copenhagen - ONXEO), et innovativt selskab med speciale i udvikling af lægemidler til behandling af sjældne kræftsygdomme, har i dag styrket sin ledelsesgruppe med tre nye udnævnelser.

  • Elisabeth Carstensen er udnævnt til Director of Alliance Management
  • Graham Dixon er udnævnt til R&D Director
  • Audrey Legentil-Duméry er udnævnt til Director of Human Resources

Judith Greciet, Onxeos administrerende direktør, udtaler: “Den væsentlige styrkelse af vores ledelsesgruppe er en naturlig følge af implementeringen af vores strategiske vækstplan. Partnerskaber, R&D og HR er alle områder, som er afgørende for, at vi kan fremme vores udvikling og lykkes med vores ambition om at blive en globalt førende virksomhed inden for lægemidler til sjældne kræftsygdomme. Elisabeth, Graham og Audrey kommer fra forskellige kulturelle baggrunde og har stor erfaring inden for biotekbranchen, og jeg er således overbevist om, at de vil bidrage til Onxeos fremtidige udvikling.”

Elisabeth Carstensen, Director of Alliance Management

Elisabeth vil være ansvarlig for en nyoprettet afdeling med ansvar for at koordinere og optimere Onxeos relationer med kommercielle så vel som internationale udviklingssamarbejdspartnere, som alle er væsentlige omsætningskilder for selskabet. Elisabeth Carstensen vil også blive medlem af Onxeos direktion.

Elisabeth Carstensen har en PhD i organisk kemi og er kemiingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Elisabeth havde tidligere ansvarlig for den farmaceutiske udvikling af belinostat og var senest ansvarlig for forretningsudvikling og partnerskaber hos Topotarget. Elisabeth er samtidig udnævnt til direktør for Onxeos danske aktiviteter, hvor hun skal sikre forbindelsen mellem koncernens to enheder. Dette afspejler ånden i fusionen med Topotarget i 2014, hvor vi udnytter de to selskabers synergier.

Graham Dixon, R&D Director

Som leder af R&D-afdelingen vil Graham Dixon og hans teams være ansvarlig for projektudvikling frem til kommercialisering, styrkelse af porteføljens projekter og udvikling af samarbejde med akademiske institutioner om lovende programmer.

Graham Dixon har tyve års erfaring i præklinisk og klinisk farmakologi og onkologi og har bestredet lederjobs inden for såvel forskning som udvikling hos AstraZeneca. Graham har arbejdet i knap ti år som forskningschef for det europæiske biotekselskab Galapagos, hvor han var med til at sikre selskabets vækst og internationale udvikling.

Graham Dixon har en PhD i biokemi fra University of Swansea, Wales, samt en honours grad i biologi fra University of Bradford. Han har været ansvarlig for en lang række patenter og videnskabelige artikler.

Audrey Legentil-Duméry, Director of Human Resources

Der er oprettet en HR-afdeling, som ledes af Audrey Legentil-Duméry. Afdelingen skal understøtte Onxeos kraftige vækst og den internationale udvikling og talentstyring, særligt med henblik på integrationen mellem de franske og danske medarbejdere.

Audrey Legentil-Duméry har tidligere arbejdet som Senior HR konsulent hos et konsulentbureau i Paris, hvor hun var ansvarlig for HR på vegne af forskellige virksomheder og især var med til at hjælpe små og mellemstore virksomheder gennem perioder med vækst og omstilling. Audrey har været en del af en række vellykkede projekter inden for farma og biotek, og her har hun især fået et indgående kendskab til Onxeo igennem de sidste to et halvt år. Audrey har en uddannelse inden for ledelse og interkulturel kommunikation fra CELSA (Sorbonne, Paris).

Pierre Attali, som har været COO og ansvarlig for Medical Affairs og strategi, forlader selskabet for at fokusere på andre projekter og vil muligvis fortsat samarbejde med Onxeo som rådgiver.

Om Onxeo

Onxeos vision er at blive en global leder og pioner inden for kræftsygdomme med fokus på sjældne sygdomme gennem udvikling af innovative behandlingsalternativer, der kan “gøre en forskel”. Onxeos medarbejdere arbejder målrettet på at udvikle innovative lægemidler og give patienterne håb og samtidig væsentligt forbedre deres liv.

Væsentlige produkter i deectorn sene udviklingsfase:
Livatag® (Doxorubicin Transdrug™): Fase III i hepatocellulært karcinom
Validive® (Clonidin Lauriad®): Fase III i svær oral mucositis: Positive foreløbige resultater topline-resultater
Beleodaq® (belinostat): registreret i USA til behandling af perifert T-celle lymfekræft

For mere information henvises til hjemmesiden på www.onxeo.com.

Disclaimer

Denne meddelelse indeholder udtrykkeligt eller underforstået visse fremadrettede udsagn vedrørende Onxeo og dette selskabs aktiviteter. Sådanne udsagn er forbundet med visse kendte og ukendte risici, usikkerheder og andre faktorer, der kan bevirke, at Onxeos faktiske resultater, finansielle stilling, udvikling eller præstationer afviger væsentligt fra de fremtidige resultater, udviklingen eller præstationerne, der er udtrykt eller underforstået i forbindelse med disse fremadrettede udsagn. Onxeo afgiver denne meddelelse pr. dags dato og forpligter sig ikke til at opdatere eventuelle fremadrettede udsagn heri som følge af nye oplysninger, fremtidige begivenheder eller andet. For en gennemgang af risici og usikkerheder, som kan bevirke, at Onxeos faktiske resultater, finansielle stilling, udvikling eller præstationer afviger fra dem, der er indeholdt i de fremadrettede udsagn, henvises til afsnittet Risikofaktorer ("Facteurs de Risque") i 2013 Reference Document indsendt til AMF den 7. april 2014, som er tilgængeligt på AMF's hjemmeside (http://www.amf-france.org) eller på Selskabets hjemmeside (www.onxeo.com).

Contacts

Onxeo
Judith Greciet, administrerende direktør
j.greciet@onxeo.com
eller
Nicolas Fellmann, CFO
n.fellmann@onxeo.com
+33 1 45 58 76 00
eller
Alize RP
Caroline Carmagnol / Sophie Colin, +33 6 64 18 99 59 / +33 1 44 54 36 62
onxeo@alizerp.com

Contacts

Onxeo
Judith Greciet, administrerende direktør
j.greciet@onxeo.com
eller
Nicolas Fellmann, CFO
n.fellmann@onxeo.com
+33 1 45 58 76 00
eller
Alize RP
Caroline Carmagnol / Sophie Colin, +33 6 64 18 99 59 / +33 1 44 54 36 62
onxeo@alizerp.com