Gemakkelijker, sterker en voorspellend BOARD 9 zorgt voor slimmere besluitvorming

BOARD 9: easier, more powerful and predictive (Photo: Business Wire)

CHIASSO, Zwitserland--()--Van voorspellende analyses tot een nieuwe engine voor graphics; van horizontale schaalbaarheid tot prestatiebeheer op de mobiel; van geografische gegevens tot Excel-achtige formules in rapporten. De vele innovaties en verbeteringen verhogen het vermogen van BOARD de besluitvorming te bevorderen drastisch, ongeacht de omvang en de sector van de organisatie.

BOARD International introduceert BOARD 9, de nieuwe versie van het enige softwaresysteem dat bedrijfsinformatie, corporate performance management (CPM) en analyses op een enkele plek bijeenbrengt. Versie 9 introduceert een complete verbetering van het BOARD-softwareplatform, omdat de zelfservicefuncties voor analyse aanzienlijk zijn uitgebreid met de mogelijkheid voorspellende analyses te incorporeren in de besluitvorming van een onderneming.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BOARD International
Giulia Biondi
Marketing Manager
Tel: +41 916975410
gbiondi@board.com

Release Summary

Easier, more powerful and predictive: BOARD 9 addresses the need for smarter decision-making

Contacts

BOARD International
Giulia Biondi
Marketing Manager
Tel: +41 916975410
gbiondi@board.com