MasterCard kondigt nieuwe mogelijkheid voor Europese startups aan

Inschrijvingen voor MasterCard Start Pad Europe worden nu geaccepteerd

How MasterCard Start Path Europe Works (Graphic: Business Wire)

DUBLIN--()--MasterCard nodigt innovatieve startups uit heel Europa uit om zich in te schrijven voor de volgende editie van Start Path Europe. Het programma richt zich op het bieden van steun en expertise aan startups, elementen die nodig zijn om belangrijke uitdagingen te overwinnen en hun bedrijf te laten groeien.

Het Start Path Europe-programma is een 12 maanden durende inspanning om startups van ondersteuning te voorzien om specifieke prioriteiten voor elk bedrijf op te lossen. Deelnemende startups ontvangen mentorschap van een wereldwijde pool van MasterCard-deskundigen, introducties tot MasterCard-partners om testmogelijkheden te onderzoeken, en de mogelijkheid gebruik te maken van bestaande MasterCard-oplossingen.

“Start Path Europe is uniek, omdat we steun op maat bieden om te voldoen aan de individuele behoeften van een startup, in plaats van het toepassen van een uniforme benadering,” aldus Stephane Wyper, Global Lead van MasterCard Start Path. “Ons doel is het succes van elke startup en hen te helpen sneller te groeien dan ze alleen zouden kunnen.”

MasterCard verwelkomde de inaugurele Start Path Europe-klas in 2014, die bestond uit bedrijven gekozen uit kandidaten uit meer dan 30 landen; Ridango, Zencard, Xpreso, Instabank, MePin en Storee.

“Start Path Europe is enorm goed geweest voor Xpreso,” verklaarde Simon Pleass, mede-oprichter en CEO van Xpreso. “Met de steun van MasterCard hebben we contact gelegd met een aantal grote organisaties over commerciële kansen en onze sales pipeline versneld.”

Maximaal acht bedrijven uit heel Europa zullen worden geselecteerd om deel te nemen aan het 12 maanden durende hybride on-site en virtuele programma dat wordt gelanceerd in april 2015. Start Path staat open voor bedrijven die werkzaam zijn in het hele handelsdomein. Volledig gegevens om in aanmerking te komen en de online inschrijving zijn te vinden op www.f6s.com/mastercardstartpath. De uiterste datum voor inschrijving is 19 februari.

Ga voor meer informatie over MasterCard Start Path naar www.startpath.com of volg ons op Twitter @MAstartpath.

Over MasterCard Start Path

MasterCard Start Path is een wereldwijde inspanning ter ondersteuning van beginnende innovatieve startups die momenteel de volgende generatie van handelsoplossingen ontwikkelen.

Start Path werd eind 2013 gelanceerd met als doel om beginnende startups te helpen succes te hebben door gebruik te maken van een verscheidenheid aan mogelijkheden om samen te werken. Startups kunnen profiteren van de kennis van een wereldwijd netwerk van MasterCard-deskundigen, toegang tot klanten en partners van MasterCard, en de mogelijkheid om te innoveren op basis van MasterCard-oplossingen.

Ga voor meer informatie naar www.startpath.com of volg MasterCard Start Path op Twitter via @MAstartpath.

Over MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, is een technologiebedrijf in de wereldwijde betalingssector. Wij beheren 's werelds snelste netwerk voor de verwerking van betalingen, en brengen consumenten, financiële instellingen, winkeliers, overheden en bedrijven in meer dan 210 landen en gebieden bij elkaar. De producten en oplossingen van MasterCard maken alledaagse commerciële activiteiten - zoals winkelen, reizen, het exploiteren van een bedrijf en het beheren van financiën - eenvoudiger, veiliger en efficiënter voor iedereen. Volg ons op Twitter @MasterCardNews, neem deel aan het gesprek op de Cashless Conversations Blog en meld u aan voor het laatste nieuws.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
MasterCard
Amanda Gioia, 636-722-6736
Amanda_Gioia@MasterCard.com
of
Rose Beaumont, +44 (0)20 7557 5199
Rose_Beaumont@mastercard.com

Contacts

Media:
MasterCard
Amanda Gioia, 636-722-6736
Amanda_Gioia@MasterCard.com
of
Rose Beaumont, +44 (0)20 7557 5199
Rose_Beaumont@mastercard.com