Panduit HD Flex Fiber Cabling System: gemaakt voor dichtheidseisen van de toekomst

HD Flex Fiber Cabling System provides the density Data Centers need with innovative features that improve serviceability. (Photo: Business Wire)

Cisco Live 2015

TINLEY PARK, Ill.--()--Panduit Corp., een toonaangevende aanbieder van datacentrumsystemen, heeft vandaag zijn nieuwe HD Flex Fiber Cabling System gepresenteerd. Het systeem is ontwikkeld om hoogwaardige datacentra de hoogste dichtheid en grootste mate van onderhoudsgemak te leveren. Het systeem is speciaal ontworpen om organisaties in staat te stellen gemakkelijk schaalvergrotingen, wijzigingen, acties en toevoegingen door te voeren zonder dat dit naastgelegen circuits verstoort. Het systeem is voor het eerst te zien tijdens Cisco Live 2015, dat van 26 tot 30 januari in Milaan plaatsvindt.

"We vonden dat bestaande systemen met hoge dichtheid onbeheersbaar waren. Ze waren niet ontworpen voor gemakkelijke manoeuvres, toevoegingen of veranderingen, wat resulteerde in technici die het circuit verstoorden en dure stilstand", zei Khaled Naddoura, vicepresident van de afdeling datacentra van Panduit. "De starre, traditionele omsluitingen maakten de overstap op snellere dataverwerking moeilijk. In een hoogwaardig datacentrum dat continu evolueert, is dat niet praktisch. Daarom hebben we het nieuwe HD Flex Fiber Cabling System ontwikkeld."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panduit
Sandy Beggs
+1 708-532-1800
slb@panduit.com
of
TReW Marketing
Aaron De Lucia
+1 512-653-0911
aaron@trewmarketing.com

Contacts

Panduit
Sandy Beggs
+1 708-532-1800
slb@panduit.com
of
TReW Marketing
Aaron De Lucia
+1 512-653-0911
aaron@trewmarketing.com