Onxeo repræsenteret ved Biotech Showcase™ Annual Conference under JP Morgan Healthcare Conference

J.P. Morgan Healthcare Conference 2015

PARIS & KØBENHAVN, Danmark--()--Fondsbørsmeddelelse:

Onxeo S.A. (Paris:ONXEO) (NASDAQ OMX:ONXEO) (Euronext Paris, NASDAQ OMX Copenhagen: ONXEO),et innovativt biofarmaceutisk selskab med speciale i udvikling af lægemidler til behandling af sjældne kræftsygdomme, har i dag meddelt, at Judith Greciet, Onxeos administrerende direktør, vil præsentere en gennemgang af selskabet den 14. januar 2015 på Biotech Showcase 2015-konferencen, som afholdes i San Francisco, CA, USA.

Med deltagelse af over 1.500 investorer og selskaber er Biotech Showcase en af sundhedsbranchens største årlige investorkonferencer. Den afholdes sideløbende med JP Morgan Healthcare Conference (San Francisco, 12.-15. januar 2015).

Nærmere oplysninger om Onxeos præsentation:

Begivenhed:

     

Biotech Showcase 2015 Conference

Dato:

14. januar 2015

Tidspunkt:

15.30 (lokal tid)

Sted:

Room Hearst (4. sal) - Parc 55 Wyndham San Francisco Union Square Hotel,
San Francisco

Om Biotech Showcase™
Biotech Showcase arrangeres i fællesskab af Demy-Colton Life Science Advisors og EBD Group. Det er en konference for investorer og samarbejdspartnere med fokus på at give private og offentlige biotek- og medicinalselskaber mulighed for at præsentere deres virksomhed over for samt mødes med investorer og ledende medarbejdere fra medicinalindustrien under en af sundhedsbranchens største årlige investorkonferencer. Biotech Showcase afholdes i år for syvende gang, og der ventes at komme 1.500 deltagere.

Om Onxeo
Onxeos vision er at blive en global leder og pioner inden for kræftsygdomme med fokus på sjældne sygdomme gennem udvikling af innovative behandlingsalternativer, der kan “gøre en forskel”. Onxeos medarbejdere arbejder målrettet på at udvikle innovative lægemidler og give patienterne håb og samtidig væsentligt forbedre deres liv.

Væsentlige produkter i den sene udviklingsfase:
Livatag® (Doxorubicin Transdrug™): Fase III i hepatocellulært karcinom
Validive® (Clonidin Lauriad®): Fase III i svær oral mucositis: Positive foreløbige resultater topline-resultater
Beleodaq® (belinostat): registreret i USA til behandling af perifert T-celle lymfekræft
For mere information henvises til hjemmesiden på www.onxeo.com.

Disclaimer

Denne meddelelse indeholder udtrykkeligt eller underforstået visse fremadrettede udsagn vedrørende Onxeo og dette selskabs aktiviteter. Sådanne udsagn er forbundet med visse kendte og ukendte risici, usikkerheder og andre faktorer, der kan bevirke, at Onxeos faktiske resultater, finansielle stilling, udvikling eller præstationer afviger væsentligt fra de fremtidige resultater, udviklingen eller præstationerne, der er udtrykt eller underforstået i forbindelse med disse fremadrettede udsagn. Onxeo afgiver denne meddelelse pr. dags dato og forpligter sig ikke til at opdatere eventuelle fremadrettede udsagn heri som følge af nye oplysninger, fremtidige begivenheder eller andet. For en gennemgang af risici og usikkerheder, som kan bevirke, at Onxeos faktiske resultater, finansielle stilling, udvikling eller præstationer afviger fra dem, der er indeholdt i de fremadrettede udsagn, henvises til afsnittet Risikofaktorer ("Facteurs de Risque") i 2013 Reference Document indsendt til AMF den 7. april 2014, som er tilgængeligt på AMF's hjemmeside (http://www.amf-france.org) eller på Selskabets hjemmeside (www.onxeo.com).

Contacts

Onxeo
Judith Greciet, administrerende direktør
j.greciet@onxeo.com
eller
Nicolas Fellmann, CFO
n.fellmann@onxeo.com
+33 1 45 58 76 00
eller
Caroline Carmagnol / Sophie Colin – Alize RP
caroline@alizerp.com / scolin@alizerp.com
+33 6 64 18 99 59 / +33 1 44 54 36 62

Contacts

Onxeo
Judith Greciet, administrerende direktør
j.greciet@onxeo.com
eller
Nicolas Fellmann, CFO
n.fellmann@onxeo.com
+33 1 45 58 76 00
eller
Caroline Carmagnol / Sophie Colin – Alize RP
caroline@alizerp.com / scolin@alizerp.com
+33 6 64 18 99 59 / +33 1 44 54 36 62