IRIS Analytics: profilering transacties verbetert beveiliging Cartes Bancaires

France cracks down on payment fraud (Graphic: Business Wire)

FRANKFURT--()--IRIS Analytics en Société d'Exploitation de Réseaux et de Services Sécurisés (SER2S), dochteronderneming van Groupe Cartes Bancaires CB, kondigen de implementatie van een cruciaal, netwerkbased scoresysteem aan dat de beveiliging van meer dan driekwart van alle Franse betaalkaarten opschroeft. IRIS Analytics levert het product aan SER2S om nieuwe, moeilijk te detecteren vormen van fraude aan te pakken.

Antoine Sautereau, operationeel bestuurder van Cartes Bancaires, speelde een belangrijke rol bij de keuze voor IRIS en de implementatie van nieuwe modellen voor fraudedetectie. "Hoewel EMV zelf erg succesvol is in de verificatie van betaalkaarten, zegt een authentieke kaart niets over de legitimiteit van de partijen die een betaling aanvragen of accepteren. We kozen er daarom voor om verder te gaan dan de huidige standaard voor betaalveiligheid, door profilering van transacties in het hart van het Franse nationale betaalnetwerk te plaatsen", zei Sautereau.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

MagnaCarta PR voor IRIS Analytics
Denise Gee, +44 779 376 8109
denise@magnacartapr.com

Contacts

MagnaCarta PR voor IRIS Analytics
Denise Gee, +44 779 376 8109
denise@magnacartapr.com