Synechron versterkt met overname Team Trade IT-dienstverlening en zakelijk advies

PARIS--()--Synechron, een van de snelst groeiende mondiale IT-bedrijven met een focus op financiële dienstverlening, heeft vandaag de overname van Team Trade bekendgemaakt. Het in Parijs gevestigde Team Trade is gespecialiseerd in software-integratie en bedrijfsconsult. De overname vergroot Synechrons expertise op het vlak van advies en systeemintegratie. Bovendien groeit de Europese voetafdruk van Synechron als gevolg van de overname aanzienlijk.

"De overname van Team Trade versterkt onze ambitie om hoogwaardige adviesdiensten, IT-diensten en software-integratiediensten verlenen aan financiële topinstituten. Team Trade heeft unieke capaciteiten in softwarepakketten als Murex en Calypso, die populair zijn bij grote financiële instituten. Het verwerven van deze talenten is een grote prioriteit geweest voor ons. Daarnaast hebben we een nog uitgebreidere lijst van Europese klanten, zoals BNP Paribas, Crédit Agricole, Natixis, Société Générale en vele anderen", zei Faisal Hisain, medeoprichter en bestuursvoorzitter van Synechron. "Synechron en Team Trade delen dezelfde waarden en ideeën over groei, waardoor deze overname zowel cultureel als strategisch gezien perfect past."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Synechron
Kulwinder Singh, +91-77-09150949
Director – Global Marketing & Communication
kulwinder.singh@synechron.com

Contacts

Media:
Synechron
Kulwinder Singh, +91-77-09150949
Director – Global Marketing & Communication
kulwinder.singh@synechron.com