DAMAC Properties geeft Mercedez-Benz of Aston Martin bij afsluiten koopcontract

Luxury Real Estate developer DAMAC Properties is guaranteeing an Aston Martin or Mercedes-Benz with properties sold during the Dubai Shopping Festival (DSF). (Photo: Business Wire)

DUBAI--()--DAMAC Properties geeft tijdens het Dubai Shopping Festival kopers van villa's of appartementen de kans het leven van James Bond te leiden. De luxevastgoedontwikkelaar laat hen na afsluiten van een koopcontract namelijk naar huis rijden in een nieuw model van Aston Martin of Mercedes-Benz.

“Ter ere van het twintigste Dubai Shopping Festival geven we de meest luxe en duurste auto's weg”, zei Niall McLoughlin, senior vicepresident van DAMAC Properties. “Nieuwe huisbezitters hebben nu de kans een luxe leven te ervaren met het toegevoegde genoegen van een Mercedes of Aston Martin op de auto-oprit – het summum van een luxe leven in Dubai.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DAMAC
Niall McLoughlin, 00971 4 373 1000
niall.mcloughlin@damacgroup.com

Contacts

DAMAC
Niall McLoughlin, 00971 4 373 1000
niall.mcloughlin@damacgroup.com