Pop up my Bathroom presenteert badkamer voor iedere levensfase

ISH 2015

FRANKFURT, Duitsland--()--Het door de Vereinigung Deutsche Sanit¥u00E4rwirtschaft (VDS) opgerichte trendplatform Pop up My Bathroom werpt licht op de eisen aan een badkamer in verschillende levensfases. Vier conceptbadkamers draaien om het motto 'Freibad' en zijn ontworpen als barri¥u00E8revrije badkamers waarvan de behoeften van de gebruikers het uiterlijk bepalen.

Zo hebben kinderen ruimte en veiligheid nodig, maar willen ze ook dingen die buiten hun bereik liggen. Om hun het gevoel te geven dat ze erbij horen, moeten de inrichting, kranen en douchekoppen aan hen zijn aangepast.

Voor alleenstaanden is de badkamer een plek om te dromen, om jezelf klaar te maken en om uiteindelijk tot rust te komen. Daarom hebben ze behoefte aan persoonlijke accenten in de inrichting. Waar jongeren vaak kiezen voor flexibiliteit, willen ouderen comfort.

In drukke gezinnen is er behoefte aan ruimte voor improvisatie en de onvermijdelijke chaos. Personen die beperkt zijn in hun mobiliteit - of het nou fysiek of leeftijdsgerelateerd is - weten hoe belangrijk een toegankelijke, veilige en gebruiksvriendelijke badkamer is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

ISH 2015:
Aleksandra Götz
Telephone: +49-69-7575-6144
Aleksandra.Goetz@messefrankfurt.com
www.ish.messefrankfurt.com

Contacts

ISH 2015:
Aleksandra Götz
Telephone: +49-69-7575-6144
Aleksandra.Goetz@messefrankfurt.com
www.ish.messefrankfurt.com