Soraa maakt haar lijn van schitterend efficiënte PAR30 en AR111 LED-lampen compleet

Nieuwe LED-lampen vormen het perfecte alternatief voor halogeenlampen van 50-120W

Soraa's efficient PAR30 and AR111 LED lamps are the perfect alternative to halogen 50W to 120W lamps. (Photo: Business Wire)

FREMONT, Californië--()--Soraa, het toonaangevend bedrijf op het gebied van GaN on GaN™ LED-technologie, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf de lijn van PAR- en AR111-lampen heeft uitgebreid om een volledig assortiment halogeen vervangingslampen aan te bieden van 50 W tot 120 W halogeenequivalent. De onlangs gelanceerde 12,5 W lijn heeft een lager wattverbruik toegevoegd aan de bekroonde PAR30 en AR111 LED-lampen met volledig zichtbaar spectrum, met behoud van het kenmerk van hoge piek intensiteit van Soraa's lampen. De nieuwe 12,5 W PAR30-lampen van het bedrijf zijn 's werelds efficiëntste LED — de derde generatie GaN op GaN™ LED van Soraa — en vormen de volmaakte verlichtingsproducten voor verlichtingstoepassingen die vergelijkbaar zijn met 75-120 W in de detailhandel, de horeca en musea; terwijl de 12,5 W AR111 lampen een efficiënte keuze voor toepassingen in de detailhandel bieden.

“De markt wordt overspoeld met LED-lampen van de types PAR30 en AR111 die slecht presteren en slechts een matige lichtkwaliteit bieden, dus toen we eerder dit jaar onze catalogus met LED-lampen met het volledig zichtbare spectrum introduceerden werd die laaiend enthousiast ontvangen. En tot mijn onuitsprekelijke vreugde kan ik vandaag aankondigen dat we deze lampen nog beter hebben gemaakt,” stelt Nick Farraway, Senior VP International Sales and Marketing bij Soraa. “Onze nieuwe lampen stellen de concurrentie volledig in de schaduw door hun lagere energieverbruik, een unieke 8 graden straal mogelijk gemaakt door onze POINT SOURCE OPTICS, en VP3 VIVID COLOR- en VP3 NATURAL WHITE-techniek."

De POINT SOURCE OPTICS-techniek van Soora zorgt voor fraaie, uniforme stralen met een hoge intensiteit. Door de opticatechnologie kunnen ze een smalle spotlight bieden van slechts 8 graden met een pieksterkte van 20.000 Cd — tweemaal de pieksterkte die de andere LED-fabrikanten bieden.

De LED-technologie Violet-Emission 3-Phosphor (VP₃) van Soraa kan daardoor zowel kleuren als witheid perfect weergeven. Door alle kleuren in de regenboog te gebruiken, vooral een diepe roodemissie, kan VP₃ VIVID COLOR warme tinten prachtig en accuraat weergeven waarbij een kleurweergave-index (CRI) van 95 en een dieproodweergave (R9) van 95 wordt gehaald. En in tegenstelling tot op blauw gebaseerde witte LED's zonder violet/ultravioletemissie wordt het VP₃ NATURAL WHITE van het bedrijf bereikt door de violetemissie zo samen te stellen dat de ze zowel fluorescerende heldermakende agenten waaronder natuurlijke objecten als het menselijk oog en de tanden als kunstmatig vervaardigde witte materialen zoals kleding, papier en cosmetica op de juiste manier genereren.

De PAR30 en AR111 lampen van Soraa zijn verkrijgbaar in versies die vergelijkbaar zijn met een lichtopbrengst van 50 - 100 W (Soraa 95CRI VIVID) en 60 - 120 W (Soraa 80CRI BRILLIANT) in halogeenuitvoering; 8, 9, 25, 36, 50, en 60 graden; en met de kleurentemperaturen 2700K, 3000K, 4000K, en 5000K. Beide lampen zijn uiterst compatibel met een uitgebreid assortiment ingesloten, niet geventileerde, binnen- en buitenarmaturen. Daarnaast gebruiken de 8-gradenlampen van Soraa zijn bekroonde magnetische accessoiresysteem SNAP. Met behulp van een eenvoudig te bevestigen magnetisch accessoire kunnen straalvormen worden gewijzigd en kan de kleurtemperatuur worden gemodificeerd waardoor eindeloze ontwerp- en weergavemogelijkheden kunnen worden gecreëerd.

Voor meer gegevens over de nieuwste LED-lampen van Soora de PAR30 en AR111, maar ook voor informatie over de LED-lampen MR16, PAR20 en PAR38 gaat u naar: www.soraa.com.

Over Soraa

Soraa heeft baanbrekend werk verricht op het gebied van LED-lampen gemaakt van zuivere galliumnitridesubstraten (GaN on GaN™) en heeft daardoor gewone verlichting buitengewoon helder en efficiënt gemaakt. De GaN on GaN™ LED-lampen van Soraa met volledige spectrum geven in vergelijking met lampen met LED's die zijn gemaakt van niet-natuurlijke substraten kleuren superieur weer en stralen aanmerkelijk beter. Soraa is opgericht in 2008 en gevestigd in Fremont (Californië) waar het bedrijf in zijn uiterst geavanceerde fabriek zijn GaN on GaN™ -LED's produceert. Voor meer informatie gaat u naarwww.soraa.com en volgt u het bedrijf op TwitterLinkedIn en Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Soraa, voor de pers:
Makovsky
Andy Beck, 202-587-5634
abeck@makovsky.com

Contacts

Soraa, voor de pers:
Makovsky
Andy Beck, 202-587-5634
abeck@makovsky.com