Terumo BCT feliciteert winnaars van Advancing Apheresis Awards

LAKEWOOD, Colo.--()--Dankzij de Advancing Apheresis Awards van Terumo BCT verkennen Vanderbilt University Medical Center and The Royal Children's Hospital (RCH) in Melbourne nieuwe mogelijkheden in hun expertiseveld. Garrett Booth, assistent-hoogleraar aan het academisch ziekenhuis van de Vanderbilt University, en Anthea Greenway, pediatrisch hematoloog van het RCH, kregen allebei tienduizend dollar voor hun projecten. Binnen de sector van Terumo BCT zijn de Advancing Apheresis Awards de enige prijzen die onderwijs ter bevordering van aferese financieren.

Booth doet onderzoek naar een mobiele applicatie waarmee pati├źnten, verplegend personeel, zorgaanbieders en trainees voorlichting krijgen over aferese. Greenway gebruikt de onderwijsbeurs voor het instellen van standaard operatieprocedures bij de uitwisseling van rode bloedcellen in het RCH. Daarnaast wil hij het onderwijs aan kinderen met sikkelcelziekte verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Terumo BCT
D.J. Martin, +1-303-239-2060
Global Corporate Communications
press@terumobct.com

Contacts

Terumo BCT
D.J. Martin, +1-303-239-2060
Global Corporate Communications
press@terumobct.com