IAIR roept Nashwa Al Ruwaini uit tot machtigste vrouw van het jaar

Nashwa Al Ruwaini awarded as IAIR Most Influential Woman of the Year (Photo: Business Wire).

DUBAI, United Arab Emirates--()--Het tijdschrift IAIR heeft samen met de Europese Commissie en Milan Expo 2015 Nashwa Al Ruwaini uitgeroepen tot machtigste vrouw van het jaar. De bestuursvoorzitter van Pyramedia kreeg de prestigieuze titel tijdens een grote ceremonie in Dubai, waarin enkele van de meest invloedrijke medewerkers van economische instituties en banken werden geƫerd.

Guido Giommi, voorzitter van de IAIR Group, merkte op dat Al Ruwaini aan het hoofd staat van een van de grootste mediabedrijven in het Midden-Oosten. Haar charisma maakte haar tot een van de meest invloedrijke personen in de Arabische wereld. Met haar grote mediaprojecten en culturele initiatieven was ze in staat nieuwe en originele content te verspreiden via veel Arabische kanalen. Haar inspanningen hebben het sociale weefsel veranderd en de publieke opinie over vrouwenrechten omgebogen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pyramedia
Osama Adly Ahmed, +971 2 4412303
osama.adly@pyramedia.biz

Contacts

Pyramedia
Osama Adly Ahmed, +971 2 4412303
osama.adly@pyramedia.biz