LEAD Technologies introduceert LEADTOOLS Version 19

CHARLOTTE, N.C.--()--LEAD Technologies is verheugd de release van LEADTOOLS Version 19 aan te mogen kondigen. Document Viewer en Document Converter zijn de belangrijkste functies van deze versie. Gecombineerd met belangrijke updates en toevoegingen aan de productlijnen Document, Medical, Imaging en Multimedia, bieden deze raamwerken voor .NET en HTML5/JavaScript ontwikkelaars meer mogelijkheden dan ooit tevoren.

Het nieuwe pakket voor softwareontwikkeling is een veelomvattend raamwerk voor het creƫren, lezen en schrijven van van raster- en SVG-afbeeldingen, annotaties, thumbnails, tekstgegevens en metadata van ondersteunde documenttypes. Dankzij het gebruik van Scalable Vector Graphics (SVG) als tussenliggend format, hebben gebruikers van Document Viewer en Document Converter de mogelijkheid te werken met welk type document, vector of rasterafbeelding dan ook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LEAD Technologies
Katie Akrop, 704-332-5532
marketing@leadtools.com

Release Summary

LEAD Technologies is pleased to announce the release of LEADTOOLS Version 19. Headlining this release are the new Document Viewer and Document Converter frameworks for .NET and HTML5/JavaScript.

Contacts

LEAD Technologies
Katie Akrop, 704-332-5532
marketing@leadtools.com