Wireless Broadband Alliance: klanttevredenheid belangrijke drijfveer wifi-investeringen

SINGAPORE--()--De Wireless Broadband Alliance, een belangenvereniging voor de bevordering van de nieuwste wifitechnologie, heeft dinsdag een rapport over de markt voor wifihotspots gepubliceerd. De enquête, uitgevoerd door Maravedis-Rethink, wees uit dat zeventig procent van de respondenten verbetering van klanttevredenheid een belangrijke drijfveer noemt voor de implementatie van dragende wifinetwerken in hun systeem. Van de respondenten vond 41 procent deze motivering de belangrijkste prikkel voor investeringen in zogeheten Next Generation Hotspots.

De enquête wees ook uit dat er een verschuiving plaatsvindt in de houding tegenover wifi. Van de respondenten zei 56,7 procent vertrouwen te hebben in investeringen in openbare wifi. In eerdere edities van dit jaarlijks uitgevoerde onderzoek was de groep die dit vertrouwen uitsprak nog nooit zo groot (52 procent in 2013 en 43 procent in 2012).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Temono
Stephanie Ross, +44 207 089 8896
wba@temono.com

Contacts

Temono
Stephanie Ross, +44 207 089 8896
wba@temono.com