Hilton Worldwide voegt The Franklin Hotel Chapel Hill toe aan Curio - A Collection by Hilton

http://www.curiocollection.com/

http://www.curiocollection.com/

MCLEAN, Va.--()--Hilton Worldwide heeft dinsdag The Franklin Hotel Chapel Hill toegevoegd aan zijn internationale merk Curio - A Collection by Hilton. Hilton selecteerde het hotel om zijn sterke band met de gemeenschap en zijn traditie van uitmuntendheid. The Franklin Hotel Chapel Hill laat reizigers de omgeving ontdekken en biedt authentieke reiservaringen.

"The Franklin is met zijn lokale charme en intieme sfeer precies wat we zoeken wanneer we op zoek zijn naar nieuwe leden voor onze Curio-collectie", legde Dianna Vaughan, internationaal hoofd van Curio - A Collection by Hilton, uit. "Het hotel is onder reizigers al een regionale favoriet. Met onze samenwerking proberen we datgene wat The Franklin zo uniek maakt te behouden, terwijl de waarborg van de naam Hilton het hotel en de hotelgasten ook nieuwe mogelijkheden biedt. Bovendien levert ons klantenbindingsprogramma HHonors voordelen van onschatbare waarde op."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA CONTACT:
Jacqueline Toppings
Hilton Worldwide
+1 703 883 5381
jacqueline.toppings@hilton.com

Contacts

MEDIA CONTACT:
Jacqueline Toppings
Hilton Worldwide
+1 703 883 5381
jacqueline.toppings@hilton.com