GSMA roept op tot hervorming Europees telecombeleid

BRUSSEL--()--Tom Philips, hoofd regelgeving van de GSMA, gaf in een reactie op de vergadering van de Raad van de Europese Unie over een verenigde telecommarkt met de volgende verklaring:

"Nu de Raad van de Europese Unie grote delen van het pakket voor de vereniging van de Europese telecommarkt afwijst, krijgen beleidsmakers de kans om met een frisse blik te kijken naar de toekomst van een verenigde telecommarkt. Er is behoefte aan een gewaagde, nieuwe visie die knopen doorhakt. Dit is bijvoorbeeld nodig bij de knelpunten voor nieuw internet en de jaren aan opgehoopte regulering die investeringen in Europese netwerken tegenhoudt."

"Nu is het moment aangebroken om deze problemen aan te pakken met heldere idee├źn voor de lange termijn. De GSMA roept de Raad van de EU, de Europese Commissie en het Europees Parlement daarom op zo snel mogelijk werk te maken van deze problemen."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For the GSMA
Christian Prior (Brussels)
+32 (0) 2 894 90 13
CPrior@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

For the GSMA
Christian Prior (Brussels)
+32 (0) 2 894 90 13
CPrior@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com