GENBAND en Nokia Networks bundelen krachten

FRISCO, Texas--()--GENBAND, een toonaangevende ontwikkelaar van softwaresystemen voor directe communicatie, heeft dinsdag zijn samenwerking met Nokia Networks bekendgemaakt. De samenwerking maakt het voor Nokia Networks mogelijk de QUANTIX evolved Packet Data Gateway (ePDG) van GENBAND aan te bieden als onderdeel van zijn voicediensten.

Nokia zal GENBANDs ePDG integreren in zijn Liquid Core-portfolio. Daarmee ondersteunt het bedrijf multimediale voice-, data- en videosessies. Bovendien ondersteunt de integratie communicatiediensten op ieder moment en op iedere plek.

De ePDG is een belangrijk onderdeel van GENBANDs Wireless Acces Gateway, die voice-over-wifi en voice-over-LTE mogelijk maakt. Dit zorgt uiteindelijk voor naadloze, veilige netwerkverbindingen en een verbeterde klantervaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

GENBAND
Dennis Watson, +1-972-521-5921
Dennis.Watson@genband.com

Contacts

GENBAND
Dennis Watson, +1-972-521-5921
Dennis.Watson@genband.com