Grootste MPT-netwerk ter wereld gaat digitaal met Hytera

SHENZHEN, China--()--Hytera Communications, een toonaangevende leverancier van professionele mobiele radiocommunicatieoplossingen, heeft het contract gewonnen voor het upgraden van het bestaande analoge radio trunking netwerk naar het Digital Mobile Radio-netwerk voor Altech Fleetcall, een divisie van Altech Radio Holdings (ARH) en onderdeel van de Altron TMT Group.

Altech Fleetcall is het enige bedrijf dat eigenaar is van een nationaal trunking radiocommunicatienetwerk in Zuid-Afrika, dat misschien wel het grootste operationele MPT1327-netwerk in de wereld is. Met het Digital Mobile Radio-systeem van Hytera, een zeer geavanceerde ETSI-standaard Tier 3 trunking oplossing, zal het nationale netwerk beschikken over uitgebreide elevatie inclusief hogere datasnelheid, GPS-tracking, flexibele dispatching, multi-level monitoring, grotere capaciteit voor abonnees en kristalheldere geluidskwaliteit.

“We hebben een aantal opties onderzocht om het overheersende analoge netwerk te upgraden naar een digitale oplossing om onze bestaande en potentiële klanten te voorzien van de enorme voordelen van digitale radiotechnologie,” aldus Brett Nash, Managing Director van Altech Radio Holdings.

“We hebben voor Hytera gekozen op basis van de O&O-reputatie van het bedrijf, de kwaliteit van hun producten en de succesvolle relatie die onze twee bedrijven sinds 2007 met elkaar hebben gehad,” verklaart Brett Nash.

Het upgraden van netwerken in Zuid-Afrika groeit continu, stemde Nash in. "Als het aantal abonnees dit ondersteunt, kan het netwerk groeien tot 250 locaties op nationaal niveau. Deze sites zouden kunnen worden ingezet in fasen, in overeenstemming met waar het bedrijf de grootste voordelen ziet.”

Over Hytera

Hytera werd opgericht in 1993 in Shenzhen, China. Het bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de PMR-communicatiesector (professionele mobiele radio) met een groot klantenbestand dat meer dan 80 landen en regio's wereldwijd bestrijkt. Hytera is actief betrokken bij de ontwikkeling van mondiale PMR-normen, en is een van de weinige radiocommunicatieleveranciers die uitblinken op het gebied van alle drie de mainstream digitale standaarden, namelijk TETRA, DMR en PDT.

Over Altech Fleetcall

Altech Fleetcall is een van de drie business units in Altech Radio Holdings, een van de uitvoerende bedrijven in de Altron TMT Group. De laatste is onderdeel van de Altron Group en werd gevormd door de fusie van Altech en Bytes. Altron TMT is de grootste particuliere leverancier van samengestelde oplossingen in Afrika en biedt klanten producten met toegevoegde waarde, gespecialiseerde diensten, ondersteuning en oplossingen door middel van de convergentie van telecommunicatie, multi-media en IT (TMT).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hytera Communication Corp., Ltd.
Mediavragen
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
Chloe Hong, +86 755 26972999
chloe.hong@hytera.com

Contacts

Hytera Communication Corp., Ltd.
Mediavragen
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
Chloe Hong, +86 755 26972999
chloe.hong@hytera.com