MirrorLink ook op Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact van Sony

BEAVERTON, Ore.--()--Het Car Connectivity Consortium (CCC), een organisatie voor de bevordering van connectiviteitssystemen voor auo's, heeft vrijdag bevestigd dat de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact van Sony MirrorLink ondersteunen. Het nieuws markeert, samen met de implementatie in andere populaire telefoon- en automodellen, een grote stap voor MirrorLink, dat ernaar streeft uit te groeien tot de mondiale standaard voor connectiviteit tussen auto en mobiel.

"De aanwezigheid van MirrorLink in de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact laat zien hoe vruchtbaar het wereld van MirrorLink is geworden", zei Alan Ewing, voorzitter van het CCC. "Met de focus op veelzijdigheid van de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact zijn de telefoons een ideale etalage voor de kunde van MirrorLink bij het verbinden van auto's aan de kracht van het informatietijdperk."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Finn Partners for the CCC
Ty Sheppard, 415-249-6775
ty@finnpartners.com

Contacts

Finn Partners for the CCC
Ty Sheppard, 415-249-6775
ty@finnpartners.com