SES helpt in strijd tegen ebola

LUXEMBOURG & ACCRA, Ghana--()--SES heeft het televisiekanaal Fight Ebola voor voorlichting over ebola in het leven geroepen. De zender, met informatie over de aard en de gevaren van de ziekte, is zowel beschikbaar voor kijkers van gratis televisie als voor abonnees van een betaalzender.

SES verzorgt de uitzendingen in West-Afrika via zijn satellieten ASTRA 2F en SES-5, die respectievelijk op 28,2 graden oosterlengte en 5 graden oosterlengte zweven.

Fight Ebola legt de nadruk op het feit dat ebola zich verspreidt en dat het noodzakelijk is dat mensen zichzelf, hun familie en hun leefgemeenschap beschermen. "Veel mensen begrijpen de ziekte niet en vragen daarom niet om de hulp die ze nodig hebben", zei Ibrahima Guimba-Saidou, commercieel vicevoorzitter van SES in Afrika.

"Met deze zender hopen we mensen te onderwijzen. Fight Ebola zendt uit naar miljoenen mensen die moeten worden geïnformeerd over het risico van ebola. De inhoud van de programma's is afkomstig van meerdere bronnen en is goedgekeurd door het Luxemburgse ministerie van gezondheid."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SES
Markus Payer
Corporate Communications
Tel: +352 710 725 500
Markus.Payer@ses.com

Contacts

SES
Markus Payer
Corporate Communications
Tel: +352 710 725 500
Markus.Payer@ses.com