Digi-Key breidt aanbod voor elektronisch ontwerp uit

Electronica 2014

THIEF RIVER FALLS, Minn.--()--Digi-Key Corporation, marktleider in selectie, beschikbaarheid en levering van elektronische onderdelen, heeft maandag zijn aanbod van tools voor geautomatiseerd ontwerp van elektronische systemen uitgebreid. De nieuwe en verrijkte softwaremogelijkheden stellen ingenieurs in staat het gehele ontwerpproces te stroomlijnen, van prototype tot productie. Digi-Key biedt als eerste ter wereld een compleet stelsel van ontwerphulpmiddelen aan, variƫrend van zijn Scheme-It tot luxere ontwerpfuncties die in samenwerking met Mentor Graphics zijn ontworpen.

"We geven ontwerpers alles wat ze nodig hebben om productontwerp te versnellen en te versimpelen", zei Randall Restle van Digi-Key. "Digi-Key is een enkel verkooppunt voor het hele proces tussen concept, prototype en productie. Nog belangrijker is het feit dat alle tools zijn gelinkt aan onderdelen die wij op voorraad hebben, wat het proces nog eenvoudiger maakt. We zijn verrukt dat we alle middelen hebben die nodig zijn om nieuwe paden te effenen voor ingenieurs."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Editorial Contact for Digi-Key Corporation
Michelle Gjerde, 1-800-344-4539 x2543 or 218-415-2482
Corporate Communications Director
michelle.gjerde@digikey.com

Contacts

Editorial Contact for Digi-Key Corporation
Michelle Gjerde, 1-800-344-4539 x2543 or 218-415-2482
Corporate Communications Director
michelle.gjerde@digikey.com