CARTES SECURE CONNEXIONS presenteert strategische thema''s

CARTES Secure Connexions 2014

PARIS--()--Aan de vooravond van CARTES SECURE CONNEXIONS, een internationaal evenement voor digitale beveiliging van betalingen, identificatiefuncties en mobiliteit, is het zaak te focussen op drie strategische thema's die het evenement van inhoud voorzien:

Veiligheid en mobiele communicatie

Kleine draagbare apparaten zijn het symbool van deze nieuwe realiteit. Dankzij de mix van snelle verbindingen, communicatie via meerdere kanalen, veelzijdige applicatiemogelijkheden en mogelijkheden tot tweeërlei gebruik, zorgen draagbare smartapparaten voor grote veranderingen van economische modellen.

Cloudcomputing

Clouds bieden een nieuwe en aantrekkelijke oplossing voor toegankelijkheid van IT-middelen toegankelijk en het beheer van datastromen. Naast alle voordelen, bestaan er tamelijk reële en belangrijke uitdagingen voor cloudcomputing, voornamelijk op het gebied van dienstverlening, netwerkrespons en managementbronnen.

Privacybescherming

Individuen laten overal digitale voetafdrukken achter. Daarom is de bescherming van privacy een grote maatschappelijke uitdaging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contacts
RPCA Agency
Francis Fievet-Mailhebiau, 0142308100
f.fievet-mailhebiau@rpca.fr
of
Cathy Bubbe, 0142308100
c.bubbe@rpca.fr

Contacts

Press contacts
RPCA Agency
Francis Fievet-Mailhebiau, 0142308100
f.fievet-mailhebiau@rpca.fr
of
Cathy Bubbe, 0142308100
c.bubbe@rpca.fr