St. Regis Hotels & Resorts en modeontwerper Jason Wu onthullen limited-edition sjaalcollectie, geïnspireerd door de hedendaagse grand tour

The Grand Tourista Scarf van St. Regis connoisseur Jason Wu viert de aanstaande opening van The St. Regis Istanbul in februari 2015

The Grand Tourista Scarf by Jason Wu for St. Regis Hotels & Resorts (Foto: Business Wire).

NEW YORK--()--St. Regis Hotels & Resorts is verheugd The Grand Tourista Scarf van Jason Wu te onthullen voor St. Regis Hotels & Resorts, geïnspireerd door het hart van de hedendaagse grand tour - waar het oosten het westen ontmoet - in Istanbul, Turkije. The Grand Tourista Scarf viert de aanstaande opening van The St. Regis Istanbul in februari 2015 en zal in drie prachtige kleurenschakeringen vanaf 3 november 2014 verkrijgbaar zijn bij www.stregis.com/boutique en www.jasonwustudio.com voor een prijs van usd $ 195.

“Istanbul is een stad die eindeloze inspiratie biedt. Ik vond het heel spannend om een sjaalcollectie voor St. Regis te ontwerpen die de bruisende energie van de plek weergeeft in combinatie met de klassieke, maar ook eigentijdse esthetiek van onze beide merken,” zegt connaisseur van St. Regis, Jason Wu. “Nu St. Regis een nieuw tijdperk van glamour blijft inluiden op bestemmingen rond de wereld, is The Grand Tourista Scarf gegarandeerd de perfecte accessoire voor de hedendaagse moderne reiziger.”

The Grand Tourista Scarf van Jason Wu voor St. Regis Hotels & Resorts is 100 procent zijdetwill en doet met zijn handgerolde randen, bedrukt met fijnmazige geometrische patronen in levendige blauwe tinten, denken aan de keramische tegels die worden gebruikt in het ontwerp en de architectuur van de stad; beige, een zachtere neutrale toon die de natuurlijke specerijen in de vele bazaars van Istanbul voor de geest halen; en grijs, Wu's karakteristieke kleur. De verfijnde tijdloze sjaalcollectie gebaseerd op het rijke erfgoed van het merk kenmerkt de energie van een van de oudste steden in de wereld en heeft een modern design dat perfect past bij de moderne luxereiziger.

“Als hotelmerk dat net zo internationaal en geïnformeerd is als haar gasten, breidt St. Regis zorgvuldig haar portfolio uit op locaties, waaronder Istanbul, waar sprake is van een sterke vraag naar high-end hotels voor een nieuwe generatie wereldreizigers,” aldus Paul James, Global Brand Leader, St. Regis, The Luxury Collection en W Hotels Worldwide. “Wij zijn enorm verheugd, niet alleen over de lancering van The Grand Tourista Scarf die de ziel van de historische stad en de geest van de nieuwe grand tour prachtig weergeeft, maar ook om onze gasten een ongeëvenaarde St. Regis ervaring te bieden als The St. Regis Istanbul begin volgend jaar wordt geopend.”

The St. Regis Istanbul is gelegen in de luxueuze wijk Nişantaşi, omringd door de exclusieve winkels van de wijk Sisli. Het hotel bevindt zich boven Istanbul Maçka Park en biedt een adembenemend uitzicht op de Bosporus, een inspiratiebron voor Wu. Het residentiële hotel met 118 kamers zal worden ontworpen door de bekroonde Turkse architect Emre Arolat en vormt een combinatie van de geest en de glamour van de jaren '20 in Turkije. Hierbij worden de meest diverse hedendaagse kunstverzamelingen toegepast, waaronder de Demsa Collection of Art.

St. Regis legt zich toe op de samenwerking met ambassadeurs die de excellentie van het merk in zich meedragen. Hierdoor wordt tegemoetgekomen aan de passies van zijn gasten terwijl een authentieke verbinding met het erfgoed van St. Regis wordt gemaakt. Het partnerschap met Wu heeft zich in de loop van vier jaar autonoom ontwikkeld toen Wu zijn collectie toonde als nieuwe ontwerper in The St. Regis New York tijdens de S/S 2010 New York Fashion Week. Wu was aanwezig bij vele belangrijke evenementen voor het merk, waaronder de feestelijke opening van The St. Regis Bal Harbour Resort. Als echte merkliefhebber noemt de onderhoudende Wu tijdens zijn reizen St. Regis zijn thuis.

De lancering van The Grand Tourista Scarf volgt op de hielen van Wu's Grand Tourista Bag, het eerste productdesign van de ontwerper speciaal voor St. Regis, en de eerste accessoire van het merk exclusief voor op reis.

# # #

Over St. Regis Hotels & Resorts
Met de combinatie van traditionele verfijndheid en een gevoel voor modern streeft St. Regis ernaar uitzonderlijke ervaringen te bieden in meer dan 30 luxe hotels en resorts op de beste adressen rond de wereld. Sinds de opening van het eerste St. Regis Hotel in New York City meer dan een eeuw geleden door John Jacob Astor IV is het merk trouw gebleven aan zijn kwaliteitsniveau en verbindt zich tot een ongeëvenaarde en moderne service voor al zijn gasten, feilloos geleverd door de karakteristieke St. Regis Butler Service. Van Bal Harbour tot Bangkok, Saadiyat Island tot Shenzhen, richt het St. Regis merk zich op een nieuwe generatie luxereizigers en breidt zijn portfolio zorgvuldig uit op de meest gewilde bestemmingen in het hart van de hedendaagse grand tour. Het merk heeft plannen om zijn erfgoed voort te zetten door middel van de langverwachte St. Regis Hotels & Resorts in Azië, waar St. Regis heeft aangekondigd dat het hotels zal openen in Changsha, Chengdu, Haikou, Kuala Lumpur, Lijiang, Macao, Quingshui Bay, Sanya Haitang Bay en Zhuhai. St. Regis zal verder in Europa en het Midden-Oosten blijven uitbreiden in Amman, Dubai en Istanbul. Voor meer informatie over St. Regis Hotels & Resorts kunt u terecht op www.stregis.com; voor het bekijken van onze recente openingen gaat u naar www.stregis.com/newgrandtour; en voor het voorrecht van residentieel eigendom, kunt u terecht op www.stregis.com/residences. Maak contact met St. Regis op facebookcom.com/stegisInstagram.com/stregishotelspinterest.com/stregishotelstwitter.com/stregishotels en youtube.com/stregishotels.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de pers:
Julien Guitard, Tel. +32 2 204 5160
Associate Director Public Relations – Europa, Afrika en het Midden-Oosten
Starwood Hotels & Resorts
Julien.Guitard@starwoodhotels.com
www.starwoodmediacentre.com
of
Angelina Hue, Tel: +32 2 204 5518
Manager Brand Communications & Events - Europa, Afrika en het Midden-Oosten
Angelina.hue@starwoodhotels.com
www.starwoodmediacentre.com

Contacts

Contactpersonen voor de pers:
Julien Guitard, Tel. +32 2 204 5160
Associate Director Public Relations – Europa, Afrika en het Midden-Oosten
Starwood Hotels & Resorts
Julien.Guitard@starwoodhotels.com
www.starwoodmediacentre.com
of
Angelina Hue, Tel: +32 2 204 5518
Manager Brand Communications & Events - Europa, Afrika en het Midden-Oosten
Angelina.hue@starwoodhotels.com
www.starwoodmediacentre.com