Delticom biedt transportsector voordelige banden aan

The tyre factor is decisive in a number of ways, when it comes to unrestricted mobility, especially for companies in the transport sector. (Photo: Business Wire)

HANOVER, Duitsland--()--De afdeling voor vrachtwagens en bedrijfsauto's van Delticom biedt klanten uit de transportsector bijzonder voordelige oplossingen met de juiste banden aan. Delticom is de grootste online bandenverkoper van Europa.

Autobanden zijn op verschillende manieren doorslaggevend voor ongelimiteerde mobiliteit. Een recent onderzoek heeft aangetoond dat in Duitsland meer commerciële auto's dan privéauto's op de weg rijden. Met een bovengemiddeld aantal defecten, vormen auto's voor goederenvervoer een probleemgroep. Van deze mankementen heeft 10,3 procent betrekking op de assen, wielen, banden en wielophanging. Experts zijn het er mee eens dat grondig en regelmatig onderhoud de auto ten goede komt. Een investering in nieuwe banden betaalt zichzelf daarom uit. Dit geldt zowel voor vrachtbedrijven als kleine ondernemingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Delticom AG
Susanne Kindor-d’Unienville
www.delti.com
T: +49 511 93634852
E-Mail: susanne.kindor@delti.com

Contacts

Delticom AG
Susanne Kindor-d’Unienville
www.delti.com
T: +49 511 93634852
E-Mail: susanne.kindor@delti.com