Phlexglobal benoemt Betsy Fallen tot consultant

MALVERN, Pa.--()--Phlexglobal, gespecialiseerd in Trial Master File en elektronische Trial Master File voor de levenswetenschappen, kondigt aan dat Betsy Fallen als consultant is toegetreden tot de adviesgroep van het bedrijf.

Betsy begon haar carrière twintig jaar geleden als verpleegkundige. Vervolgens maakte ze de overstap naar de farmaceutische industrie en werkte bij Merck & Co. Inc. Aanvankelijk werkte ze in databeheer, om vervolgens naar de klinische en regulerende afdelingen te gaan.

Tijdens haar loopbaan richt Betsy zich op innovatie, procesverbetering en het gebruik van technologie om medicijnontwikkeling mogelijk te maken. Ze werkte mee aan veel samenwerkingsprojecten, zoals PhRMA Electronic Regulatory Submissions Working Group, NCI caBIG CRIX en het sturende comité van IRISS.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

For further information, contact:
Gillian Gittens, Phlexglobal Ltd
Tel: +44(0)1494 720420
Email: info@phlexglobal.com

Contacts

For further information, contact:
Gillian Gittens, Phlexglobal Ltd
Tel: +44(0)1494 720420
Email: info@phlexglobal.com