Waarom je beter met een Philips spraakrecorder kan opnemen dan met je smartphone

Gloednieuwe spraakrecorders van Philips krijgen een Dragon waardering van zes sterren en uitstekende recensies

Philips Voice Tracers (Photo: Business Wire)

WENEN & BRUSSEL--()--Speech Processing Solutions, wereldwijd marktleider in professioneel dicteren lanceerde onlangs zijn nieuwe Philips spraakrecorders. De apparaten zijn speciaal ontworpen om de beste audiokwaliteit te bieden. Of gebruikers nu notities, gesprekken, lezingen, interviews, muziek dan wel vergaderingen op willen nemen, er is altijd een perfect geschikte Philips Voice Tracer beschikbaar.

Gemaakt voor opnemen: beter dan alle apps op smartphones

“Smartphones kunnen gewoonweg niet concurreren met apparaten die speciaal ontworpen zijn om audio op te nemen. De twee belangrijkste voordelen zijn geluidskwaliteit en levensduur van de batterij. Superieure microfoons zorgen voor heldere stemmen en een slim algoritme reduceert achtergrondgeluiden tot een absoluut minimum. Terwijl een typische smartphone bovendien in slechts een paar uur uit zichzelf uitgaat, gaat de accu van een Philips Voice Tracer maximaal 50 uur mee", zegt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions.

De recorders maken gebruik van een unieke technologie zoals de AutoAdjust+ en AutoZoom+ functies om superieure geluidskwaliteit te bereiken. Vooral in omgevingen waar het geluidsniveau constant verandert of wanneer een spreker verder weg staat, bieden deze functies duidelijke voordelen ten opzichte van elke smartphone die slechts uitgerust is met een eenvoudige microfoon.

Brauner gaat verder: “Een ander sterk voordeel is dat het apparaat altijd klaar staat om op te nemen. De 'one-touch’ opnamefunctie maakt intuïtieve, blinde bediening mogelijk. Druk gewoon op elk gewenst moment op de rode knop, en het apparaat begint met opnemen. Een smartphone kan nooit deze waarde geven, omdat een gebruiker altijd naar het scherm moet kijken, zijn pincode moet invoeren en een app moet starten. Dit zorgt voor een flinke vertraging en beperkt diens flexibiliteit".

Philips voice recorders ontvangen uitstekende recensies

Een van de toonaangevende technologie vergelijkingssites Audiotranskription.de voerde een test uit, waarbij een smartphone en een aantal spraakrecorders in verschillende situaties werden vergeleken, zoals in een kantooromgeving en in een drukke cafetaria. “Na het doorvoeren van onze testopnames, is ons nummer één apparaat zeer duidelijk,” bericht Audiotranskription.de, en maakt de Philips Voice Tracer meteen zijn duidelijke favoriet. De recensie wijst op de hoge kosten-baten verhouding van het apparaat, evenals de extreem lange duur van de accu van meer dan 50 uur en de duurzame aluminium behuizing.

Philips Voice Tracer werd bekroond met zes sterren Nuance Dragon waardering

Na het succes van vorige Philips dicteerapparatenwerd nu de volledige nieuwe spraakrecorderserie bekroond met een Dragon waardering van zes sterren door de Nuance, de marktleider in spraakherkenning. CEO dr. Thomas Brauner verklaart: “Wij zijn bekroond met de hoogst mogelijke waardering door Nuance, waaruit blijkt dat onze apparaten eersteklasresultaten leveren met betrekking tot spraakherkenning.”

Kortom, de gloednieuwe Philips Voice Tracers zijn gemaakt voor opnemen. Voor meer informatie gaat u naar: www.dictation.philips.com/voice_recorders

EINDE

Over Speech Processing Solutions

Al meer dan 50 jaar is Speech Processing Solutions de drijvende kracht achter het leveren van dicteer- en spraakoplossingen. Speech Processing Solutions, met hoofdkantoor en productiecentrum gevestigd in Wenen, Oostenrijk, is wereldmarktleider op het gebied van professioneel digitaal en analoog dicteren. Van revolutionaire oplossingen voor vast en mobiel dicteren, notities maken en vergaderingen opnemen tot complete workflowoplossingen met de SpeechExec softwarereeks: de producten van Philips kunnen aan elke individuele wens worden aangepast. Speech Processing Solutions vindt de wereld van digitaal dicteren voortdurend opnieuw uit met baanbrekende producten als de Philips SpeechMike Premium, de Philips Digital Pocket Memo of de mobiele dicteerapplicaties voor alle grote platforms. Zo helpt Philips professionals om hun werk elke dag op de gemakkelijkste, meest betrouwbare en efficiënte manier te doen.

Bezoek voor meer informatie www.philips.com/dictation.

Kom in contact met Speech Processing Solutions op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Philips Speech Processing
Hilde Put
Tel.: +32 (0)2 525 72 99
E-mail: hilde.put@philips.com
www.philips.com/dictation
of
NewsEngine PR
Kim Heylen
Tel.: +32 (0)3 260 96 42
E-mail: kim.heylen@newsenginepr.com

Release Summary

Why Philips voice recorders are better than smartphones

Contacts

Philips Speech Processing
Hilde Put
Tel.: +32 (0)2 525 72 99
E-mail: hilde.put@philips.com
www.philips.com/dictation
of
NewsEngine PR
Kim Heylen
Tel.: +32 (0)3 260 96 42
E-mail: kim.heylen@newsenginepr.com