SC Lowy viert vijf jaar onafhankelijkheid met record in handelsvolumes

SC Lowy Co-founders Michel Lowy and Soo Cheon Lee at the company headquarters in Central, Hong Kong. (Photo: Business Wire)

HONG KONG--()--SC Lowy, een onafhankelijke specialist in vastrentende effecten met de volledige mogelijkheden van een investeringsbank, heeft aangekondigd dat het woensdag vijf jaar van grandioos succes en een sterke groei in de handel en investeringsmarkt viert. Met een handelsvolume van 5,4 miljard dollar in 2014 is het bedrijf uitgegroeid tot de marktleider in de handel in secundaire leningen in Azië, het Midden Oosten en Australië. Bovendien staat SC Lowy in de top tien van Aziatische obligatiehandelaren met een hoge opbrengst. Ook is de onderneming een succesvolle nieuwkomer op de schuldenmarkt met een groeiende aanwezigheid in Europa.

"We hebben bewezen dat een toegewijde groep van financiële leiders de belemmeringen voor toegang, in het leven geroepen door uitpuilende banken, kunnen breken," zegt mede-oprichter en CEO Michel Löwy.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For SC Lowy
Brad Smolar, 852-3405-1300
brad@smolar.com

Contacts

For SC Lowy
Brad Smolar, 852-3405-1300
brad@smolar.com