Alfresco draagt bij aan Apache Chemistry met opensource-integratie

Alfresco Summit 2014

LONDON--()--Alfresco Software draagt bij aan de Apache Software Foundation met zijn opensource-integratie Chemistry Parts. De integratie verbindt Microsoft SharePoint met vrijwel ieder ECM (enterprise content management) -systeem, waaronder Alfresco. Daarbij maakt het gebruik van de open standaard CMIS (Content Management Interoperability Services) van OASIS. Alfresco draagt met de integratie bij aan het project Apache Chemistry, dat bestaat uit een opensource-implementatie van CMIS.

Chemistry Parst is gebaseerd op een te configureren raamwerk en Microsoft SharePoint Web Parts, aangeboden als een opensource-implementatie van CMIS. Dankzij Chemistry Parts creƫren ontwikkelaars snel en gemakkelijk hun eigen contentsystemen, die meerdere opslagruimtes met elkaar verbinden en toegankelijk zijn via Microsoft SharePoint.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alfresco Software
Kathleen Reidy, +1-857-231-1988
kathleen.reidy@alfresco.com

Contacts

Alfresco Software
Kathleen Reidy, +1-857-231-1988
kathleen.reidy@alfresco.com