MyHeritage inngår partnerskap med EBSCO Information Services for å bringe MyHeritages tjenester til biblioteker og universiteter over hele verden

Ledende nettverk for slektsforskning lanserer bibliotekutgave av tjenesten og avslører eksklusivt partnerskap som vil gi alle biblioteker og universiteter øyeblikkelig tilgang til århundrer med historie via milliarder av historiske kilder fra verden.

Loading media player...

Introducing the MyHeritage Library Edition(TM), the most comprehensive global genealogy resource for libraries and institutions, offering billions of historical documents from across the world with the convenience of remote access.

TEL AVIV, Israel & LEHI, Utah & IPSWICH, Mass.--()--MyHeritage, det populære nettverket for familiehistorie, annonserte i dag en viktig utvidelse i det markedet for opplæringsinstitusjoner med lanseringen av et spesialisert, skreddersydd familiehistorie-tjeneste for biblioteker og universiteter, samt et strategisk partnerskap med EBSCO Information Services (EBSCO) som vil være den eksklusive leverandøren.

Som den ledende leverandøren av online-basert innhold for biblioteker og universiteter bekrefter EBSCOs partnerskap med MyHeritage sin forpliktelse å levere førsteklasses innhold til biblioteker til overkommelige priser.

EBSCO Senior Vice President of Product Management, Michael Laddin, sa: «MyHeritage bringer til bordet en uovertruffen, rikholdig database og innovative, enkle teknologier. Med en historie i å støtte brukere fra hele verden, er vi veldige stolte over dette partnerskapet og verdien som det vil bringe til biblioteker og læresentre over hele verden.»

Den flunkende nye MyHeritage Library Edition™ gir brukerne muligheten til og oppdage mer om deres familiehistorie og livene til deres forfedre. Det er det første produktet myntet på biblioteker som tilbyr en alt-i-ett-pakke med innhold fra hele verden, kraftige teknologier og fjerntilgang.

MyHeritage Library Edition™ gir tilgang til en veldig samling med amerikanske og internasjonale dokumenter på nettet, med bilder av de originale dokumentene, som vil gi en ny dimensjon til slektsforskningen og tilføre en ny dimensjon av nøyaktighet.

Hovedpunkter inkluderer:

Mengder med internasjonalt innhold

Biblioteker og universiteter som benytter seg av MyHeritage Library Edition™ vil kunne gi sine brukere tilgang til milliarder av historiske dokumenter, millioner av historiske fotografier og annet innhold fordelt på tusenvis av databaser som dekker de siste frem århundrene. MyHeritage Library Edition™ er tilgjengelig på 40 språk og er markedets beste flerspråklige søkemotor for familiehistorie og river ned geografiske- og språkbarrierer innen slektsforskning. Datasamlingen, en av de største og mest varierte, inkluderer kilder for fødsler, dødsfall og vielser fra 48 forskjellige land, de fullstendige folketellingene for USA og Storbritannia, immigrasjonslister, militære kilder, gravstedsdatabaser og mer enn 1,5 milliarder familietreprofiler. Databasen vokser med en fart på mer enn 5 millioner dokumenter hver dag.

Nyvinninger

MyHeritage Library Edition™ bygger på MyHeritages inviteringer i innovasjon. Søkemotoren tar seg automatisk av oversettelser, synomomer og forskjellige stavelsemåter, er uten sidestykke i industrien. Den unike Record Detective™ tar slektsforskningen enda et skritt lenger ved å tilby ytterligere dokumenter for hvert dokument som blir funnet. Dette gjør slektsforskningen lettere og hjelper brukerne gjøre flere oppdagelser på mindre tid.

Fjerntilgang

Bibliotekbrukere kan enten bruke MyHeritage Libary Edition™ på sitt lokale bibliotek eller hjemme hos seg selv, ved å bruke fjerntilgang.

«Den nye institusjonsversjonen av MyHeritage og vårt partnerskap med EBSCO viderefører vårt oppdag med å gjøre slektsforskning til en hyggelig, lett-tilgjengelig og billig aktivitet for millioner av familier fra hele verden,» sa MyHeritages grunnlegger og adm. dir., Gilad Japhet. «Nysgjerrighet er en av de beste menneskelige kvaliteter. Vårt produkt gjør brukere av alle aldre og fra alle samfunnslag i stand til å tilfredsstille sin nysgjerrighet og erfare den – følelsen av å avdekke sin familiehistorie ved hjelp av et museklikk.»

Om MyHeritage

MyHeritage er et nettverk for familiehistorie som hjelp millioner av familier fra hele verden og oppdage sitt opphav og dele familiehistorien sin på nettet. MyHeritage gjør slektsforskning til en aktivitet som er lett tilgjengelig, spennende og enklere enn noen sinne. MyHeritage gir sine brukere unike verktøy, et massivt bibliotek med historisk innhold og søkemotorer og teknologi som leter etter treff i databasene. Tjenesten er tilgjengelig på over 40 språk. For mer informasjon, besøk www.myheritage.no.

Om EBSCO Information Services

EBSCO Information Services (EBSCO) er den ledende tjenesteleverandøren for biblioteker over hele verden, med mer enn 6000 kunder i over 100 land. EBSCO Discovery Service™ (EDS) tilbyr ethvert bibliotek eller universitet med en fullstendig, lettfattelig søk for hele samlingen, tilbyr uovertruffen kvalitet og brukervennlighet. EBSCO er også den fremste leverandøren av forskningsmateriale på nettet for biblioteker, inkludert, hundrevis av forskningsdatabaser, historiske arkiver, medisinske referanser og læreverktøy for bedrifter, som benyttes av millioner av sluttbrukere ved ti-tusenvis av institusjoner. EBSCO er den ledende leverandøren av elektroniske journaler & bøker for biblioteker, med et abonnementssystem for mer enn 360.000 utgivelser, inkludert mer enn 57.000 e-journaler samt nettilgang til mer enn 600.000 e-bøker. For mer informasjon, besøk EBSCO-nettsiden: www.ebsco.com. EBSCO Information Services er en datterselskap av EBSCO Industries Inc., et familieeid selskap siden 1944.

Contacts

MyHeritage:
Aaron Godfrey, PR Manager
Telefon: USA +1-347-542-7902
Storbritannia +44-207-193-2049
E-post: aaron@myheritage.com
eller
EBSCO:
Kathleen McEvoy, Vice President of Communications
Telefon: (800) 653-2726 ext. 2594
E-post: mcevoy@ebsco.com

Contacts

MyHeritage:
Aaron Godfrey, PR Manager
Telefon: USA +1-347-542-7902
Storbritannia +44-207-193-2049
E-post: aaron@myheritage.com
eller
EBSCO:
Kathleen McEvoy, Vice President of Communications
Telefon: (800) 653-2726 ext. 2594
E-post: mcevoy@ebsco.com