Wyplay breidt resources voor diensten uit dankzij Frog Community

  • 24 dienstverleners maken deel uit van Frog
  • Totaal aantal medewerkers is 8500 in 37 landen voor digitale TV en convergentieprojecten

(Graphic: Business Wire)

IBC2014

MARSEILLE, Frankrijk--()--In het vervolg op de IBC show in de RAI Amsterdam onthulde Wyplay vandaag een aantal inzichten over de structuur van haar Frog Community. Deze telt nu in totaal 70 licentiehoudende bedrijven, waaronder 24 technologische dienstverleners, met een personeelsbestand van in totaal meer dan 8500 mensen die zich wijden aan digitale TV en convergentieprojecten.

Dankzij deze Scaling Partners kan Wyplay haar eigen 200-koppige team vermenigvuldigen voor de verdere ontwikkeling en implementatie van de Frog Solution.

Met de Frog Community kunnen exploitanten nu profiteren van een zeer aanzienlijke pool van deskundigen op het gebied van de ontwikkeling en integratie van digitale TV-software. Zo kunnen ze voldoen aan de eisen voor een grotere snelheid voor het op de markt brengen bij de uitvoering van hun convergente TV-projecten aan de Set-Top-Box- en Backend-kant van hun activiteiten.

Binnen het Frog-ecosysteem kunnen exploitanten kiezen voor elke willekeurige Frog-licentiehouder als implementatiepartner, waaronder Wyplay zelf of een van haar Scaling Partners, met de garantie dat met succes tegemoet gekomen zal worden aan de omvang, deadlines en budgetten van de onderdelen.

De Frog Scaling Partners vertegenwoordigen een breed scala aan vaardigheden, geografisch bereik en nabijheid van exploitanten. Ze variëren van IT-krachtpatsers die op mondiale of regionale schaal opereren; tot systeemintegrators die gespecialiseerd zijn in digitale televisie; en gespecialiseerde bedrijven met domeinkennis op selecte gebieden zoals multiscreen gebruikersinterfaces, hardwareportabiliteit of inhoudsbeveiliging.

# # #

Over Wyplay

Wyplay is onafhankelijk en internationaal erkend, en ontwikkelt open, modulaire en innovatieve software-oplossingen voor IPTV, kabel-, satelliet- en terrestrische TV-exploitanten en -omroepen over de hele wereld.
Wyplay's technologie stelt exploitanten in staat om gemakkelijk oplossingen uit de rijkste lijst van vooraf geconfigureerde functionaliteit die beschikbaar is te selecteren, te configureren en te implementeren in een modulaire online TV-oplossing, waaronder een elektronische programmagids; videorecorder; multiscreen en multiroom connectiviteit, een applicationstore; en nog veel meer.
Wyplay's professionele dienstverleningsteam creëert gebruikerservaringen die exact overeenkomen met en een exacte aanvulling zijn op de product- en marktstrategieën van een exploitant of omroep. Wyplay is nu een strategische partner voor toonaangevende merken zoals SFR, Vodafone, Belgacom en nu Canal+.
Voor meer informatie over Wyplay's set-top box, multiscreen en OTT-oplossingen kunt u terecht op www.wyplay.com en www.FrogByWyplay.com.

Blog: www.frogbywyplay.com/page/blog
Twitter: @frogbywyplay
YouTube: http://www.youtube.com/user/Wyplay/videos
Vimeo: http://vimeo.com/user5170815

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon Wyplay:
Julie Geret, Tel: +33 (0) 621 047705
Hoofd Communicatie
E-mail: jgeret@wyplay.com
Website: www.wyplay.com

Contacts

Contactpersoon Wyplay:
Julie Geret, Tel: +33 (0) 621 047705
Hoofd Communicatie
E-mail: jgeret@wyplay.com
Website: www.wyplay.com