Oxford Instruments legt de lat voor materiaalanalyse & PMI weer een stukje hoger met de nieuwe high-performance X-MET8000

OXFORD, England--()--Veiligheid in productieomgevingen, consistente productkwaliteit en betrouwbare, niet-destructieve verificatie van kritieke componenten krijgen een impuls met de komst van de nieuwe X-MET8000 draagbare (röntgen fluorescentie) XRF-analyser van Oxford Instruments. De lichtgewicht en zeer compacte X-MET8000 maakt betrouwbare, zeer nauwkeurige legeringsidentificatie en materiaalanalyse mogelijk.

Het borgen van kwaliteit en het voldoen aan productveiligheidseisen is belangrijk in de gehele industrie, van kleine apparatenbouwers, inspectiebedrijven, machinefabrieken tot grote petrochemische plants. Of het nu gaat om inkomende goederen- en onderdeleninspectie, de controle van het fabricatieproces of het eindproduct, het kan allemaal binnen seconden gecheckt en automatisch vergeleken worden met de zeer uitgebreide legeringsbibliotheek van de X-MET8000; de meest omvangrijke database beschikbaar binnen de draagbare XRF-markt.

Dankzij de extreem lage detectielimieten is de draagbare X-MET8000 in staat tot het accuraat onderscheiden van bijvoorbeeld 303/304 RVS- of 6061/6063 aluminiumlegeringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Oxford Instruments
Neil Dagger
Marketing Communications Manager
Email: neil.dagger@oxinst.com
Tel: +44-(0)-1865-393453

Contacts

Oxford Instruments
Neil Dagger
Marketing Communications Manager
Email: neil.dagger@oxinst.com
Tel: +44-(0)-1865-393453