ISACA lanceert certificaat voor digitale veiligheid

ROLLING MEADOWS, Ill.--()--De internationale IT-organisatie ISACA heeft vandaag het Cybersecurity Fundamentals Certificate gelanceerd. Het certificaat is bedoeld voor studenten, pas afgestudeerden en mensen die een nieuwe carrière willen beginnen in digitale beveiliging. Het document is gebaseerd op de kennis en wordt vergeven na het behalen van een online examen.

Het Cybersecurity Fundamentals Certificate is ontwikkeld in lijn met het Skills Framework for the Information Age (SFIA) en de Cybersecurity Workforce Framework van het National Initiative for Cybersecurity Education.

"Wereldwijd is er veel vraag naar werknemers met veel kennis over digitale veiligheid", zei Robert E. Stroud, voorzitter van ISACA. "Het Cybersecurity Fundamentals Certificate van ISACA helpt organisaties werkzoekenden met een stevige basis op het gebied van digitale veiligheid snel te herkennen. Daarnaast hebben werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te onderscheiden."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ISACA
Kristen Kessinger, +1.847.660.5512
news@isaca.org

Contacts

ISACA
Kristen Kessinger, +1.847.660.5512
news@isaca.org