Oxford Instruments legt met de X-MET8000 de lat hoger voor Metaalanalyse

OXFORD, England--()--De doorstroom en winstgevendheid van schroot en oude metalen krijgt wereldwijd een stimulans dankzij de komst van de nieuwe X-MET8000. Dit draagbaar XRF apparaat van Oxford Instruments maakt een betrouwbare en snelle controle mogelijk van alle ferro en non-ferro materialen en edelmetalen, ongeacht de grootte en de vorm.

Op de schrootwerf hebben handelaren de mogelijkheid snel metaalsoorten te sorteren, waarbij ze waardevolle van minder waardevolle schroot en oude metalen sorteren aan de hand van X-METs uitgebreide legeringstafel. Dankzij de X-MET8000 zijn smelters verzekerd van de juiste kwaliteit van schrootmetaal. De X-MET8000 is het snelste en kleinste apparaat in de markt en is standaard uitgerust met een camera voor het op de juiste manier positioneren van het instrument op een proefstuk. Na het aanzetten is het instrument binnen 10 seconden klaar voor gebruik en dus klaar om geld te verdienen!

Compact, snel en zeer eenvoudig in het gebruik, dat is de X-MET8000, de reden waarom Oxford Instruments de lat hoger legt voor Metaalanalyse!

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Oxford Instruments
Neil Dagger
Marketing Communications Manager
Email: neil.dagger@oxinst.com
Tel: +44-(0)-1865-393453

Contacts

Oxford Instruments
Neil Dagger
Marketing Communications Manager
Email: neil.dagger@oxinst.com
Tel: +44-(0)-1865-393453