MirrorLink draait op Samsung Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge

Paris Motor Show 2014

PARIS--()--Het Car Connectivity Consortium, een organisatie voor de ontwikkeling van technologie voor mobiele verbindingen in de auto, heeft vrijdag bekendgemaakt dat de nieuwe Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge werken met MirrorLink. Deze aankondiging is een keerpunt voor MirrorLinks internationale complex van producten, omdat het laat zien dat Samsung is toegewijd aan vernieuwing in mobiele technologie op alle niveaus.

"MirrorLink helpt Samsung bij het inlossen van haar beloftes. Het biedt autobestuurders een breed scala aan compatibele functies voor veilig smartphonegebruik op de weg", zei Chan Woo-park, vicepresident van Samsung. "In combinatie met het hoge aantal automodellen dat geschikt is voor MirrorLink geven Samsung Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge consumenten de buitengewone mogelijkheid hun Galaxy-ervaring een vervolg te geven op de weg, zonder de aandacht op het verkeer te verliezen."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Finn Partners for the CCC
Ty Sheppard, 415-249-6775
ty@finnpartners.com

Contacts

Finn Partners for the CCC
Ty Sheppard, 415-249-6775
ty@finnpartners.com