Apps met MirrorLink tentoongesteld op autobeurs in Parijs

Paris Motor Show 2014

PARIS--()--Het Car Connectivity Consortium heeft vrijdag aangekondigd dat zeven van 's werelds meest toonaangevende apps voor audio, navigatie en locatie te zien zijn tijdens een Parijse autobeurs. Enkele autofabrikanten demonstreren de werking van deze apps met MirrorLink-functie in populaire automodellen. Dit geeft een beeld van de integratie van MirrorLink in gangbare internetverbindingen vanuit de auto.

"Als veiligheid de hoeksteen van MirrorLink is, is certificering van apps voor gebruik tijdens het autorijden de magie", zei Antti Aumo van MirrorLink. "Apps die mogelijk zijn gemaakt door MirrorLink vertonen hier in Parijs een grote veelzijdigheid in de optimalisering van content voor verantwoord gebruik tijdens het rijden. Een andere belangrijke eigenschap van MirrorLink is de interoperabiliteit, waardoor veel autofabrikanten deze apps demonstreren."

Het Car Connectivity Consortium is een organisatie die ontwikkeling van technologie├źn voor mobiele verbindingen in de auto stimuleert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Finn Partners for the CCC
Ty Sheppard, 415-249-6775
ty@finnpartners.com

Contacts

Finn Partners for the CCC
Ty Sheppard, 415-249-6775
ty@finnpartners.com