Megjelent a NEC új kommunikációs szervercsaládja, a UNIVERGE® SV9000 Series

- Már kapható a kis-, közepes és nagyvállalatok számára szállított erőteljes kommunikációs platformjainak legújabb tagja

Tokyo--()--A NEC Corporation (NEC) (TOKYO: 6701) ma hírt adott kommunikációs szerverportfoliója legújabb tagja, a UNIVERGE SV9000 rendszer megjelenéséről. Az újonnan piacra kerülő termékek közé tartozik az SV9100-as, az SV9300-as és az SV9500-as platform, amelyek számos ügyfél igényeinek kielégítésére alkalmasak, kezdve a kis- és középvállalkozásoktól (KKV-k) egészen a nagyvállalatokig. Az új rendszer mellett a cég új terminálokat is bemutatott, köztük a DT800-as és a DT400-as sorozatot, valamint egy, a hagyományos asztali telefont és egy Android alapú táblagépet egy eszközben egyesítő innovatív, új generációs asztali készüléket, az UT880-at.

"Nagy várakozással tekintünk ezeknek az erőteljes, új megoldásoknak a nemzetközi piacainkon való bevezetése elé" - mondta el Osamu Noda, a NEC Corporation Enterprise Networks (Vállalati hálózatok) divíziójának vezérigazgatója. "A NEC hagyományainak megfelelően az új SV9000 család is képes arra, hogy zökkenőmentes migrációt tegyen lehetővé ügyfeleink számára, miközben továbblépést jelent a mai vállalatok igényeit egyre nagyobb mértékben kielégítő technológiai megoldások terén is."

A nagyvállalati ügyfeleink számára tervezett, virtualizált szoftverként is rendelkezésre álló SV9500 kommunikációs szerver az SV nagyvállalati telefonrendszer teljes körű szolgáltatást biztosító változata. Mivel az SV9500 dedikált alkalmazásként és szoftverként egyaránt elérhető, vállalati ügyfeleink az üzleti stratégiájuknak leginkább megfelelő változatot választhatják.

Az új SV9300-as platform a középvállalkozásoknak jelenthet ideális megoldást. Az SV9100 a KKV-k számára kifejlesztett sokoldalú, integrált, egységes kommunikációs (UC) platform, mely rendkívül egyszerűen telepíthető és kezelhető.

A NEC piacai közt egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a vertikális piacok, mint például a vendéglátás, az egészségügy és az oktatás. Ezekben a szegmensekben a NEC az UC alkalmazások széles körét kínálja ügyfeleinek, ideértve a mobil rendszereket és a web alapú konferenciahívásokat biztosító applikációkat. Ezen felül az SV9000 rendszer továbbra is támogatja az ügyfélszolgálati megoldások széles körét.

További információkért az UNIVERGE SV9000 családról kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.necsv9000.com.

Az SV9000 rendszer és az új terminálok megrendelésével kapcsolatban kérjük, lépjen érintkezésbe az Ön országát kiszolgáló regionális NEC irodával.

Amit a NEC Corporationről tudni kell
A NEC Corporation vezető szerepet játszik az IT és hálózati technológiák integrálásában, számos előnyös megoldást kínálva vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt szerte a világon. A vállalat széles körű tapasztalatainak és globális erőforrásainak kiaknázásával kifejlesztett, csúcstechnológiát képviselő termékeknek és megoldásoknak köszönhetően a NEC képes kielégíteni ügyfelei egyre összetettebb, és folyamatosan változó igényeit. A NEC arra törekszik, hogy több mint 100 évre visszanyúló innovációs tapasztalataival az emberek, a vállalkozások és a társadalom hasznát szolgálja. További információkért kérjük, látogasson el a NEC honlapjára: http://www.nec.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

NEC Press Contacts (Japan):
NEC Corporation
Seiichiro Toda, +81-3-3798-6511
s-toda@cj.jp.nec.com
Joseph Jasper, +81-3-3798-6511
j-jasper@ax.jp.nec.com

NEC Press Contacts (Japan):
NEC Corporation
Seiichiro Toda, +81-3-3798-6511