Velcro Industries voegt Gemma Dreher, General Counsel, toe aan Senior Leadership Team.

Gemma Dreher, Vice President and General Counsel (Photo: Business Wire)

BOSTON--()--Velcro Industries NV en klittenband Group Corporation kondigde vandaag de benoeming aan van Gemma Dreher, Vice President en General Counsel in het klittenband Group Leadership Team (VGLT). De VGLT en de Raad van Bestuur.

"Voortbouwend op ons traject van duurzame groei is het van cruciaal belang dat elk aspect van onze wereldwijde activiteiten is opgenomen in ons strategisch beheerplan," zegt Scott Filion, Interim CEO en president van Noord en Zuid Amerika." Gemma's focus op het beschermen van ons intellectueel eigendom en handelsmerk zijn de drijvende kracht in ons doel om innovatieve bevestigingssystemen en oplossingen te creƫren en te leveren en ik ben vereerd om haar benoeming aan te kondigen. Ieder van ons in de VGLT is ervan overtuigd dat haar deelname ons vastomlijnd strategisch plan om het bedrijf in de komende 5-10 jaar te laten groeien zal ondersteunen en ons in staat stelt om onze klanten en partners over de hele wereld. beter te kunnen bedienen"

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FlieshmanHillard
Jessica Dionne, 617-692-0543
Jessica.Dionne@Fleishman.com

Contacts

FlieshmanHillard
Jessica Dionne, 617-692-0543
Jessica.Dionne@Fleishman.com