Sprekers op ForgeRock European Identity Relationship Management Summit omvatten Gartner, Forrester, Salesforce.com, Verizon, Telus, Kantara Initiative en de OpenID Foundation

BRISTOL, Engeland--()--ForgeRock Inc, de toonaangevende open-platform leverancier van identity Relationship Management (IRM)-oplossingen, is gastheer van haar Europese Identity Summit Relationship Management van 3-5 november in Dublin in het Powerscourt Estate.

Aanmelden: http://www.eventbrite.co.uk/e/identity-relationship-management-summit-europe-2014-registration-12252015107?aff=eorg

Tweet: Register to attend @ForgeRock #IRMSummit in November: http://bit.ly/1i43WKu#IRM

Het evenement brengt een aantal van de de meest vooraanstaande experts in de industrie samen om zowel de uitdagingen als de kansen rondom het toenemende gebruik van digitale identiteiten in de met internet verbonden wereld te bespreken. Het beschikt over speakers van Gartner, Forrester, Salesforce.com, Verizon en Telus. Diamond sponsors zijn onder internationale identiteit oplossingen adviseur Everett en management consulting firma Smart421, een deel van de KCOM Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Touchdown PR
Rosie Anderson/Jacob Greenwood
+44 (0)1252 717 040
forgerock@touchdownpr.com

Contacts

Touchdown PR
Rosie Anderson/Jacob Greenwood
+44 (0)1252 717 040
forgerock@touchdownpr.com