MWV geeft presentatie trends in Child-Resistant Packaging Design tijdens CPhI Worldwide Conference.

Loading media player...

MWV announces the opening of its expanded pharmaceutical Manufacturing Center of Excellence in Hemer, Germany.

RICHMOND, Va.--()--MeadWestvaco Corporation (NYSE: MWV), een wereldwijde leider in verpakkingen en verpakkingsoplossingen, zal een presentatie geven op de 2014 CPhI Worldwide bijeenkomst in Parijs op woensdag 8 oktober om 1:15 uur. De presentatie, getiteld "Child Resistance in Pharmaceutical Packaging," zal worden gegeven door Hung Le, vice president, Global Innovation Engagement, MWV Home, Health & Beauty. Tijdens het evenement, zal MWV ook wijzen op de opening van haar onlangs uitgebreide farmaceutische Manufacturing Center of Excellence in Hemer, Duitsland.

Tijdens de presentatie zal Le er op wijzen dat vergiftiging de derde belangrijkste oorzaak is van onbedoelde verwondingen en sterfgevallen bij kinderen en 3.000 doden of 7 procent van alle onbedoelde verwondingen en sterfgevallen per jaar veroorzaakt in de Europese regio.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MeadWestvaco Corporation
Media Contact
Rachel Williard, + 1 804-444-7101
rachel.williard@mwv.com

Contacts

MeadWestvaco Corporation
Media Contact
Rachel Williard, + 1 804-444-7101
rachel.williard@mwv.com