Telco Systems lanceert ViNOX

MEF GEN14
Broadband World Forum 2014

MANSFIELD, Mass.--()--Telco Systems heeft dinsdag de lancering van ViNOX bekendgemaakt. ViNOX is het eerste dragende besturingssysteem voor SDN-netwerken dat eigen ondersteuning voor OpenFlow- en NETCONF-normen bevat die parallel lopen aan MEF- diensten en carrierondersteuning.

Voortbouwend op de uitgebreide mogelijkheden en eigenschappen van BiNOX, drijft ViNOX alle Telco-systemen aan. Dit zorgt voor veerkracht, kwaliteit van dienstverlening en meervoudige ondersteuning van transporttechnologie. Vanaf heden komt daar ook ondersteuning van OpenFlow bij. ViNOX is volledig compatibel met T-Marc- en T-Metro-producten en kan worden toegevoegd via simpele software-upgrades.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Telco Systems
Moshe Shimon, +972-4-909-6425
moshes@telco.com

Release Summary

Telco Systems releases ViNOX™, the Carrier SDN network operating system that includes native support for OpenFlow and NETCONF standards in parallel with MEF services and carrier-grade support.

Contacts

Telco Systems
Moshe Shimon, +972-4-909-6425
moshes@telco.com