DAS & Small Cells Congress van ACI komt naar Europa

MÜNCHEN--()--In de afgelopen acht jaar hield het DAS & Small Cells Congress van ACI de ontwikkelingen in de dynamische sector voor DAS (distributed antenna system) en kleine cellen bij. Ieder jaar groeide het evenement dankzij enthousiaste steun. De jaarlijkse bijeenkomst trekt vijfhonderd belangrijke belanghebbenden uit de industrie, waaronder leidinggevende van netwerkoperators, fabrikanten van apparatuur, systeemintegrators en neutrale hosts.

Nu Europese operators hun netwerk migreren naar LTE, hebben ze ook meer aandacht voor het verlichten van de last op hun macronetwerken. Ondanks de focus op de mogelijkheden van kleine cellen, blijft DAS de heersende oplossing. Om tegemoet te komen aan de vraag naar informatie over DAS en kleine cellen, houdt ACI van 19 tot 21 november de DAS & Small Cells Congress Europe in München.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

ACI/C5
Clarisse Henin
+44 (0) 20 7878 6886 Ext. 6998
c.henin@c5groupinc.com

Contacts

ACI/C5
Clarisse Henin
+44 (0) 20 7878 6886 Ext. 6998
c.henin@c5groupinc.com